Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
@hummel
Köszönöm, közben sikerült megoldani. A kódban sehol nincs közvetlen link a pdf-ekhez. Ahogy kutattam benne, viszont találtam egy utalást, miszerint a WP content copy protection nevű script fut az oldalon (ja igen, minden gyorsbillentyű, jobb klikk menű, szövegkijelölés le van tiltva). Szóval nem bízták a véletlenre a dolgot.
De! ha belelapozok a beágyazott pdf-ekbe, akkor FFox alatt a fejlesztői eszközök Network részében a sok egyéb kapcsolat között megjelennek a pdf-ek, közvetlen linkkel. Ezeket kimásolva már meg is volt minden pdf
Chrome alatt nem mutatta ezeket. -
426os
őstag
Olvasásra van beágyazva az oldalba, tehát tudom lapozgatni, zoomolni.
Így néz ki: [link]
Közvetlenül nem tudom a tartalmazó oldalt linkelni, mert eleve csak regisztrációval lehet hozzáférni.
Ez egyébként egy egyetemi előadásanyag, csak nemsokára elvesztem a hozzáférésem az oldalhoz, viszont majd csak később lesz időm átnézni a számomra érdekes, de hivatalosan nem tanult anyagokat. Emiatt jó lenne lementeni, amíg még lehet. -
426os
őstag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni saját használatra egy Wordpress oldalba beágyazott pdf-et. Az oldal forráskódjában, sehol nem találok linket, de még csak utalást sem a konkrét pdf fájlra.
Abszolút nem értek a WP-hez, sem a webfejlesztéshez. Nem találtam használható infót, de még a problémát sem nagyon google-ben. Mission impossible a WP sajátosságai miatt, vagy elképzelhető, hogy van rá megoldás? Ha igen, akkor adom a pontosabb infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest