-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_AnTi_
tag
Sziasztok!
Kezdő WP használó vagyok, a kérdésem a következő lenne:
A feladatom röviden:
Egy cég dolgozóinak különböző adatait kellene nyilvántartanom és ezeket az adatokat a munkások is bármikor megnézhetik bejelentkezés után, azonban egymás adatait nem láthatják.
Az adatokat (pl. ledolgozott órák) egy mysql táblában tárolom, ennek az adatait kellene megjelenítenem egy táblázatban (ezt meg tudom csinálni) minden dolgozó "saját" oldalán. Ezen kívül szükségem lenne egy minden bejelentkezett felhasználó által egységesen elérhető oldalra, ahol mindenkire érvényes publikus információk találhatók (pl. munkarend beosztás).A kérdésem:
Hogyan tudom azt wordpressben megoldani, hogy minden bejelentkezett felhasználónak egy új menüje (pl. Dolgozói menü) és bejelentkezés után a menüpont alatt egy saját oldala (pl. Dolgozó1 saját oldala) legyen (ahol a saját táblázatát látja) és ugyanezen menüpont alatt egy, a minden dolgozó számára elérhető oldal is megtalálható legyen? Ha a Dolgozó1 saját oldala a belejentkezés után még landing page is lenne, az csak hab lenne a tortán, de nem létszükséglet.Tehát ha Dolgozó1 jelentkezik be akkor jelenjen meg:
[Dolgozói menü]
- Dolgozó1 saját oldala
- Minden bejelentkezett dolgozó számára elérhető oldalHa Dolgozó2, akkor
[Dolgozói menü]
- Dolgozó2 saját oldala
- Minden bejelentkezett dolgozó számára elérhető oldalRemélem érthető, bocsánat, hogy hosszú lett!
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest