Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevesbence
csendes tag
Ez megvan, és láttam, csak igazából nem ezt keresem.
nekem most plugin nélkül is így működik. A Digital Ocean leírása alapján beállítottam, hogy új feltöltésnél generálja le automatikusan a webp tartalmakat. Leírás erről: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-create-and-serve-webp-images-to-speed-up-your-website
A plugin is ezt teszi, és nekem is rewrite szabály van ráírva, hogy a jpg kiterjesztéseket cserélje le webp-re. A plugin pont ezt csinálja.De ez 7-8 év után marhára nem költséghatékony, hogy tároljam külön a webp és jpg állományokat is. A Safari korábban gondot jelentett, mert nem támogatta a webp képeket, de már évek óta ott is működik. Most szeretném meghúzni azt, hogy csak webp legyen, de ehhez a megjelent tartalmakban le kéne cserélném a képeket (borítókép, beszúrt képek, stb). Erre keresek olyan megoldást, ami nemcsak legyártja nekem, de az adatbázisban cseréli az új kiterjesztésre a képeket is.
Nagyon durva megoldás lenne, ha a MySQL dump fájlban a jpg és png kiterjesztéseket egyszerűen webp-re cserélném? Szerintetek ez működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mini PC
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest