Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kevesbence

csendes tag

válasz miqlas #8779 üzenetére

Ez megvan, és láttam, csak igazából nem ezt keresem.

nekem most plugin nélkül is így működik. A Digital Ocean leírása alapján beállítottam, hogy új feltöltésnél generálja le automatikusan a webp tartalmakat. Leírás erről: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-create-and-serve-webp-images-to-speed-up-your-website

A plugin is ezt teszi, és nekem is rewrite szabály van ráírva, hogy a jpg kiterjesztéseket cserélje le webp-re. A plugin pont ezt csinálja.

De ez 7-8 év után marhára nem költséghatékony, hogy tároljam külön a webp és jpg állományokat is. A Safari korábban gondot jelentett, mert nem támogatta a webp képeket, de már évek óta ott is működik. Most szeretném meghúzni azt, hogy csak webp legyen, de ehhez a megjelent tartalmakban le kéne cserélném a képeket (borítókép, beszúrt képek, stb). Erre keresek olyan megoldást, ami nemcsak legyártja nekem, de az adatbázisban cseréli az új kiterjesztésre a képeket is.

Nagyon durva megoldás lenne, ha a MySQL dump fájlban a jpg és png kiterjesztéseket egyszerűen webp-re cserélném? Szerintetek ez működne?

Új hozzászólás Aktív témák