- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Két kérdésem lenne:
AZ egyik az, hogy ha egy Joomla oldal domain-jét (ami helyett én fogok csinálni egy WP oldalt) nem átirányítom az új tárhelyre (konkrétan a Tárhelypark-ra), hanem átregisztráltatom hozzájuk, akkor a domain név egyből az ő tárhelyükre fog mutatni? Magyarul nem kell külön átirányítani a régi tárhelyről a TP tárhelyére.
A másik szintén ehhez a fenti feladathoz kapcsolódik, hogy ha megcsinálom az új WP oldalt, akkor a Google régi indexelését (tehát a Joomla oldalas linkeket) mennyi idő felülírni az újakkal, és hogy az a tipp, amit múltkor adtál, hogy csináljak egy oldaltérképet és a Google Search Consol-on keresztül küldjem be a Google-nek indexelésre felgyorsítja-e ezt a lecserélési, felülírási folyamatát a régi linkeknek?
Előre is nagyon köszönöm! -
spiritex
veterán
Ismét nagyon köszi! Birtokba vettem az oldalt a GSC-on, feltettem az XML Sitemaps plugint a WP oldalra, megcsináltam vele a sitemap-eket, megadtam a GSC-nak, hogy hol találja őket, beküldtem az indexelési kérelmet, és végre megjelenik a site:pelda.hu lekérésnél, de a sima rákeresésnél is ott van. Ha a teljes nevét írom be, akkor az 1. oldalon, ha pedig csak egy szót belőle, akkor a 11-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged