Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Eltűnt a fél internet!
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
No, átnyálaztam a leírtakat. Sok hasznos infó volt benne, köszi

Olyan kérdésem lenne még, hogy az oké, hogy különböző php file-okból építi fel a tényleges oldalt a WP, de ha én olyan contentet akarok csinálni a single-site oldalon ami nincs benne az adott témában akkor mivan? Abból akartam kiindulni, hogy van a témában egy olyan rész, hogy "news", ugye ez alap esetben az újdonságok, hírek prezentálására szolgálna, ha én nem ezt akarom, hanem mondjuk a referenciáimat vagy a szolgáltatásaimat bemutatni akkor azt hogy oldom meg?Jól érzem, hogy ehhez már vágni kéne a php-t?
Valamint észrevettem, hogy azon szövegek amit a téma szerkesztőjében nem lehet szerkeszteni azt f12-vel megnéztem, hogy hol van és átírtam közvetlen a kódban. De ami a szerkesztőből lehet módosítani arra egy hivatkozás van csak beszúrva az adott html tag-ek közé (mint angular-nál a {{ }} között, ezt ismerem csak, ezért tudom ehhez hasonlítani). Ezeket hol kéne tudnom elérni, mert nem nagyon találtam még ilyen jellegű php fájlt.
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assetto Corsa Competizione
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest