- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
#Woocommerce #WP All Import
Sziasztok!
Olyan gondom adódott, hogy szokás szerint a WP All Import és a rá épülő Woo pluginnal szeretném frissíteni a termékeket, de a termékfrissítés el sem indul, ezt a hibát dobja:
Egyszer már előjött ez a hiba és próbálkoztam a plugin újratelepítésével, régebbi, újabb verzió kipróbálásával. Teljes WooCommerce újratelepítésével, de semmi nem segített így újrahúztam az egész oldalt mivel szorított az idő.
Most annyira nem szorít az idő, de nem szeretnem ezt újra megtenni.Szerintetek mi lehet a gond?
-
Des1gnR
őstag
Köszi ezt a körbevágást jobban megnézem.
Nekem nem lenne gondom azzal, hogy különböző képméreteket csinál, de olyan kicsi a tárhelyünk és sajnos ezzel kell gazdálkodni...most pl. egy lightbox plugint se tudok már telepíteni anélkül, hogy le ne töröljek előtte valamit.
Be van kapcsolva a lightbox a woocommerce beállításokban és egyelőre nincs is fent másik.
A Hueman sablon van átszabva kicsit
Mentiii:
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy egy termék megjelenítésekor a termékképre automatikusan rázoomol az oldal?
Ha rákattintok akkor mutatja normálisan a képet, de a termékadatlapon is jó lenne látni a teljes képet, nem csak a belezoomolt részt.Pl: [link]
Azt eddig nem sikerült megoldanom, hogy a képre kattintva egy képnézegető jöjjön be. Arra is várnék tippeket.
A másik pedig az, hogy termékképfeltöltéskor létrehoz minden képhez pár különböző méretű képet. Ezt ki lehetne valahogy küszöbölni? Nagyon fogja a helyet.
Pl:
dell-utangyartott-patron-toner-150x150.jpg
dell-utangyartott-patron-toner-160x160.jpg
dell-utangyartott-patron-toner-300x300.jpg
dell-utangyartott-patron-toner-520x245.jpg
dell-utangyartott-patron-toner-720x340.jpg
dell-utangyartott-patron-toner-90x90.jpg -
Des1gnR
őstag
Ha ingyenes kell akkor a Woo oldalán is van pár:
http://www.woothemes.com/product-category/themes/free-themes/Illetve: [link]
Ezeket is szépre lehet szabni és élvezetesre (UX) lehet szabni CSS-el, jQuery-vel, de én azt mondom, hogy egy komolyabb Prémium téma megér 50-60$-t, főleg, hogy sokszor adnak hozzá 15-20$ értékű plugint és a szerkeszthetőségről nem is beszélve.
-
Des1gnR
őstag
Ezt ismerem, jó cucc, ajánlott mindenkinek.
Itt pedig ingyenes design cuccok: http://www.freepik.com -
Des1gnR
őstag
Tedd fel ezt: MailPoet Newsletters
Tedd ki widgetbe, majd CSS-el tudod a kinézetét ilyenre szabni. Az általad linkelt CSS-ben a 938. sortól kezdődik az a rész, az segítség lehet.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #904 üzenetére
Nehéz ügy az biztos
Ha már robots.txt-nél tartunk, akkor tök érdekes belenézni 1-2 oldaléba: https://facebook.com/robots.txt
Kinek mit mutatnak és mit nem -
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #901 üzenetére
Ha jól tudom, akkor azért nem ajánlatos, mert a Google így azt hiszi, hogy csak azért szerepel annyiszor a kulcsszó, hogy minél gyorsabban előrébb kerülj.
Az előrébb kerülésed viszont nem ezen fog múlni. Szerintem érdemes lenne csökkenteni a számon, nehogy emiatt soroljon hátrébb. -
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #896 üzenetére
Én erre a EWWW Image Optimizer plugint használom.
Ha pedig kicsit komplexebb kell, akkor photoshop.
-
Des1gnR
őstag
Valaki futtatott már saját jQuery kódot az oldalán?
Egy adott oldalon át szeretnék írni egy szöveget ha valaki az oldalon feltüntetett Radio gombra kattint.
A header.php <head> részébe betettem az alábbi 2 sort:
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.11.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://domain.hu//wp-includes/js/sajatkod.js"></script>A sajatkod.js tartalma pedig:
$('document').ready(function(){
alert('Ez a szöveg megjelenik egy felugró ablakban.');
});Nyilván a kód nem ennyi lesz és azt se szeretném, hogy minden oldalon felugorjon, mert ha jól gondolom ebben a formában minden oldalon fel kellene, hogy ugorjon, de semmi sem történik.
-
Des1gnR
őstag
A Hello Világ a bejegyzések között van nem?
Én ezeket tudom ajánlani, de biztos van még sok jó
http://www.seotools.hu/ - http://www.seotools.hu/konyv.php
http://honlaprafel.hu/ -
Des1gnR
őstag
válasz
CharlieDrop #871 üzenetére
Mi a UserPro-t használjuk, amit csak ajánlani tudok annak ellenére, hogy fizetős.
Új oldal létrehozásánál be tudod állítani, hogy csak azok lássák az oldalt akik regisztráltak és elfogadtátok őket.
Ahogy nézem ezzel is meg lehet csinálni, de őszintén szólva én nem kísérletezgettem a UserPro után semmivel
Ezt még idefűzöm, pont megláttam a Google találatok között:
[link] -
Des1gnR
őstag
Megoldva!
Ezt találtam a Woo oldalán:
Double add to cart issues
Check your page source for any empty background-image (css) properties, or img and link tags with empty src/href attributes. These can cause pages to load multiple times.
http://docs.woothemes.com/document/known-conflicts/
Be is jött, bár a hibát nem találtam még meg, de töröltem, majd újratelepítettem a sablont és működik is a kosár.
-
Des1gnR
őstag
[WooCommerce]
Előjött egy olyan hiba, hogy ha kosárba teszek valamit, majd a kosárba megyek, akkor megduplázza azt a terméket amit utoljára a kosárba tettem. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #853 üzenetére
Köszi, így rossz, de közben megoldódott a dolog, csak a WP Fastest Cache plugin kavart be valamit.
Most már jó a megjelenés. -
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #849 üzenetére
Ugyan már
Rajtam is mindig kifog valami
Most épp egy widget szórakozik. Egyéni widget barban egy widget a főoldalt kivéve mindenhol megjelenik.
Láttatok már ilyet? [link] (A hírlevél widgetről van szó)
Minden remekül ment, de ma feldobott egy frissítést, ráfrissítettem és azóta eltűnt a főoldalról.
Volt róla mentésem, így visszatettem azt ami eddig volt, de még mindig nem jó.Érdekesség, ha be vagyok jelentkezve, akkor a főoldalon is látom.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
WordPressben jártas weborogramozókat keresek csapatmunkára. Téma és kiegészítő készítés a fő profil.
Szükséges ismeretek: HTML, CSS, PHP, JS és minimum közepes angol tudás.További részletek privát üzenetben.
Rengeteg ötletem van és egy komoly fejlesztői csapatban gondolkodom.Üdv.
-
Des1gnR
őstag
Úgy gondoltam, hogy a WooCommerce-szel kapcsolatos dolgaimat összeszedem a blogomba.
Az első:
A kód beillesztésével a shop főoldalon és terméknézetben, csak a Vásárló (Customer) szerepkörrel rendelkezők látják az árakat.
Aki regisztrál az oldalra alapértelmezetten Feliratkozó (Subscriber) szerepkörbe kerül.Hasznos kiegészítő nagykerek számára.
[Ide kattintva éred el a kódot]
Nagytalp: Értem már, rá fogok nézni
-
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #803 üzenetére
Csak annyit tudok, hogy innen bérli a főnök:
MediacenterAz adminisztrációs felületen nem sokat látok :/
-
Des1gnR
őstag
Most egy másik oldalon sikerült belefutnom ebbe a hibaüzenetbe:
A program nem futtatható!
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- cgi program esetén hibás az interpreter elérési útvonala
- cgi program esetén rossz a programkód sorvégjele (unix sorvégjel kötelezõ)
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságokWebmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755Kicsit szájbarágósan le tudnátok írni, hogy mit és hol csináljak?
-
Des1gnR
őstag
Valaki használ Visual Composer-t?
Az editorba beszúrok egymás mellé 4 képet, de az oldalon egymás alatt jelennek meg.
Mi lehet a gond?
(Egyébként nagyon baró ez a plugin
Kár, hogy nem tőlem vették meg 40,792-szer
)
-
Des1gnR
őstag
Ezt a kiegészítőt csak ajánlani tudom honosításhoz: Codestyling Localization
Nagyon hasznos, nagyon jóBár korábban megismertem volna.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Nagytalp #767 üzenetére
Csak most látom, hogy született még válasz, köszi, legközelebb az lesz, de akkor még ez teljesen ismeretlen volt és érthetetlen is.
Nagytalp: Én ezen ügyködök, de van még benne hiba bőven, mint kinézetre, mint tartalmilag egyaránt.
Jelenleg a számlázó programnak kell összehoznom egy sajátos XML fájlt a rendelésekhez. Minden egyes rendeléskor létrehoz egy [rendelesazonosito].xml-t az ftp-re melyet a számlázó onnan már automatikusan kezel. Ha kész lesz, akkor plugin lesz belőle. -
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
martin66 #732 üzenetére
Plugint nem találtam, de talán ez is valami:
http://stackoverflow.com/questions/6334751/jquery-show-and-hide-last-4-numbers-of-a-phone-numberÉn a Woocommerce pluginhoz keresek egy olyan plugint ami csak a termékleírásban keres. Az lenne a legjobb ha lehetne választani, hogy mibe keressen. Sajnos nem találtam ilyet.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Forrest Tome #515 üzenetére
Ez egy nagyon összetett dolog amit egyébként dropshippingnek hívnak.
A másik webshoppal kellene beszélned, hogy milyen rendszert használnak és ha esetleg woocommerce akkor ezzel talán lehet valamit kezdeni: [link]Ez a válasz egy fél perces keresés után jött létre szóval kérlek olvasd el rendesen, hogy mit is tud a plugin, mert én csak meglöktelek az emelkedőn.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Van olyan Woocommerce beépülő ami segítene nekem automatizált terméknév változtatásban?
Szeretnék hozzábiggyeszteni minden termékhez (1 főkategórián belül) 1 szót és 300 termék van a kategóriában. -
Des1gnR
őstag
Megoldottam. Sajnos csak fizetős bővítményeket találtam, de ki akar egy ilyen egyszerű kis dologért fizetni?
Szóval találtam egy másik megoldást ami ugyan nem egy plugin, de nem nagy ördöngösség alkalmazni.
A lényege:
Hozz létre egy kupont pl. 10% névvel és adjon a kupon 10% kedvezményt a vásárlás végösszegéből.Utána add hozzá a functions.php-hez az alábbi pár sort:
//automatikus kedvezmeny
add_action( 'woocommerce_before_cart', 'apply_matched_coupons' );
function apply_matched_coupons() {
global $woocommerce;
$coupon_code = '10%'; // your coupon code here
if ( $woocommerce->cart->has_discount( $coupon_code ) ) return;
if ( $woocommerce->cart->cart_contents_total >= 50000 ) {
$woocommerce->cart->add_discount( $coupon_code );
$woocommerce->show_messages();
}
}Ez azt csinálja, hogy ha talál egy olyan nevű kupont, hogy 10% és a vásárlás végösszege legalább 50.000Ft, akkor azt a kupont automatikusan aktiválja.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
A Woocommerce-el lenne egy kis problémám, remélem lesz itt olyan aki használja.
A problémám az, hogy amikor véglegesíteni szeretném a rendelésem és beírom az adataimat akkor a "Rendelésed" box elszürkül és csak tölt és tölt. Azt vettem észre, hogy ez akkor jön elő ha megadom a várossal kapcsolatos adatokat. Van hogy mindaddig nem szürkül el amíg be nem írom az utcát. Szóval gondolom valami címellenőrzés szerű dolog lehet. Ki lehet ezt kapcsolni nem tudjátok? Az se baj ha PHP-ben kell kilőni, de én nem találtam meg.
Az oldalhol tudok linket küldeni privátban ha valaki tud segíteni.amulet: [link]
Szerk: lassú voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest