Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg mi lehet a gond?
Régen az általam használt WordPress tesztkörnyezet az InstantWP volt, ami akkor jól működött. Most újra letöltöttem, be akartam lépni, de az alábbi hibaüzenet jelentkezik:
A webhely nem érhető el A http://127.0.0.1:10080/wordpress , http://127.0.0.1:10080/wordpress/wp-login.php , stb... weboldal ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
ERR_UNSAFE_PORT
Amit találtam megoldást, hogy a böngésző tulajdonságainál a cél bejegyzést egészítsem ki (--explicitly-allowed-ports=10080) bejegyzéssel, az nem segített. Google Chrome és Edge böngészőnél is próbáltam. Windows 11-es rendszert használok.Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Micro Four Thirds
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest