-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok,
én is kérdeznék egyet, bár ez inkább általános php/űrlapos kérdés, mint wp specifikus.
Üresjáratos időkben szoktam gyakorolgatni mindig vmi wp-s vagy egyéb dolgokat, és akarok csinálni egy felhasználó adatszerkesztő plugint.A kérdésem az, hogy milyen validáló metódusok vannak mostanában?
Arra gondolok, hogy:<input type=hidden name="username_validity" value="string">
<input type=text value="felhasználónév" name="username">
Ahol az alsó input mezőnek a felső a hitelesítő szabálya. (Szabadon kitalálható 'password', 'email', és többi szabály kulcsszóval.)
A php oldalon meg ezt veszi figyelembe a script, hogy mi szerint hitelesíti a bemenő adatot.
Gondolom, egy fokkal jobb, ha ezek a rule-ok adatbázisból - a html kimenettől függetlenül, nem látható helyen vannak tárolva.
(Most a példa kedvéért egy előre beégetett űrlappal dolgozom)Aki benne van ezekben jobban, megírhatná a tapasztalatait.
Amiatt jutott ez az eszembe, hogy egy javascriptes mókizásnál is custom attribútumokat használtam egy-egy input mező eredeti szövegének visszaállítására. (el volt mentve egy custom attr.-ban példáuloriginal_text="{eredeti szöveg}"
és a js ezt másolta újra bele, mikor pl. hitelesítette a szövegdobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest