- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Igen, már dolgozom a fordítás kiteljesítésén.
Közben viszont jól megszivattam magamat. Nincs valakinek ötlete egy olyan rejtélyre, hogy feltettem a buddypresst és a buddypress template pack nevű programot, majd mivel nem sikerült összelőnöm a jelenlegi sémával, inkább hagytam a csudába és leszedtem őket (admin alól).
Ezután az történt, hogy az Oldalak elérhetősége megszűnt, a főoldalról ha rákattintottam bármelyikre is nem jött be semmi. No hát mondom semmi baj, pár nappal ezelőtt lementettem az ftp tartalmát, öröm és boldogság. Felmásolok mindent, erre mostmár semmi nem jön be, csak egy nagy üres fehér oldal.Hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest