-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Carasc0 #1509 üzenetére
Egyszerű wordpresszel lapokat készíteni. Szerintem ez a legegyszerűbb CMS erre a célra. A Joomlát én sem erőltetném mert kihullik tőle a hajad!
Másfelől meg fejleszteni Linux alatt egyszerűbb. Ha Windows felhasználó lennék akkor tennék egy Linuxot egy virtuális gépre inkább mint, hogy XAMPP és társaival túrjam szét a gazda rendszeremet.
Ha localhost-on fogsz fejleszteni akkor később lesz némi gondod az adatbázis migrálással. De persze ez is megoldható.
Nem tudom milyen oldalt tervezel de az Ált. Isk. dizájn kb. a 90-es éveket idézi, már csak a hulló hópelyhek hiányoznak. Ennél sokkal jobbat lehet csinálni WP-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest