Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok!
Van egy problemam: van egy yahoo-s cimem, az oda kapott leveleket copy-paste-el mentem el Word-be ha a szukseg ugy kivanja. A mai napi tapasztalat, ami eddig nem fordult elo: a Word fogja maga es paste kozben lefagy..... Ha ugyanezt a szoveget paste- special-unformatted text akkor csont nelkul beveszi. Ha Firefox alatt nyitom a levelesladat, akkor ott csont nelkul megy a copy-paste..... A szamitogepen nem allitottam semmit a frissites (exp7) letoltese ota es ez a problema nem is azzal jott elo ma este kezdte.... szerintetek ez miert lehet, es hogy tudom orvosolni?
Valaszotokat elore is koszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest