Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
és itt jön ki a különbség a hardveres kapcsoló és a funkciógomb között - legyenek ezek bármilyen kapcsolóval kivitelezve; előbbinél egyáltalán nem lehet szoftveresen belenyúlni a funkcióba, utóbbinál már lehetséges...
ezért jó például az asus megoldása, ahol például hardveresen + szoftveresen is kapcsolható a wifi és a bluetooth! -
az asus notik esetében hagyományos kétállású, úgynevezett tolókapcsoló van - már amelyik szériánál van egyáltalán hardveres kapcsoló -, de a formaiságnak a kapcsoló szempontjából nincs köze ahhoz, hogy milyen módon kapcsolja ki a hardvert. lehet az egyállású (vezérléses), vagy kétállású (direkt), így is - úgy is hardveresen választja le a hardvert, oprendszertől és illesztőtől függetlenül, és csak a kapcsoló használatával lehet be- és kikapcsolni az eszközt. ha már az egeret, illetve az azon lévő gombot (mikrokapcsolót említetted), az is működhet úgy, hogy egy külön vezérlőáramkörre vagy relére rákötve, nagyon sok funkciót lehessen kaplcsolni vele, ami akár a hardverek direkt leválasztására is képes.
lásd msi notik; egy nyomógombbal - illetve annak többszöri, adott számú lenyomásával - lehet hardveresen be-, illetve kikapcsolni az alábbi funkciókat; wifi be, bt be, wifi + bt be, wifi + bt ki - pedig ez is csak egy olyan mikrokapcsoló, mint amit az egér nyomógombja működtet. és az ezzel a nyomógombbal beállított állapot, az oprendszertől függetlenül, illetve a noti ki- és bekapcsolásától függetlenül érvényben marad, más módon nem befolyásolható! -
albertboy
tag
gyiku: szándékosan írtam FTP-t. FTP=árnyékolt. UTP=árnyékolatlan.
VaZso: köszönöm a választ, nem véletlen, hogy nem jött össze eddig, WAN porttal próbálkoztam végig. Holnap lesz csak alkalmam megcsinálni, jelzem ha működik."Egyébként én nem vettem volna mégegy wlan routert...": amúgy mi sem, csak hát ez volt kéznél és ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest