Aktív témák
-
supercow
őstag
Nincs egy rohadt bolt ebben a rohadt nagy városban, ahol raktáron tartanak wireless usb adaptereket normális áron, hihetetlen. Mondom oké, akkor megrendelem neten. www.pcland.hu, megrendelést feladtam tegnap délután. Azóta semmi visszajelzés, még egy rohadt emailt sem küldtek, hogy ''megkaptuk, de most nincs''. Ma sokadik telefonomra felveszik, mondom mi a bajom, erre: ''nincs raktáron, a nagykerben sincs, az importőrnél sincs, nem lehet tudni mikor érkezik''. NEM LEHET TUDNI. Oké, rendelés lemondva. Ide se jövök többet.
Hihetetlen felháborító. Tudom, hogy nem sokan keresnek ilyesmit de hát ne azt mondja már a boltos hogy nem lehet tudni. Ha ő nem, hát ki fogja megmondani?
Esetleg tudtok olyan boltot ahol tartanak raktáron? Nem nagykert, hanem kiskert ahol emberi áron lehet venni, és lehetőleg nem Buda végén, mert nem pesti vagyok, Pest északi része lenne farnkó
arrghhh fáradt gőz kiengedve.
UI: Tompo sikerült megtudni valamit?
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest