- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
így már valamivel jobb.. De így csak kis ablakban tudom futtatni
mert mikor alt+enter -el ki akarom nagyítani akkor képernyő elsötétül aztán néhány mp után ugyan úgy kapon vissza kis ablakban. Csak az zavar hogy néhány hete simán ment mp3 mellett teljes képernyőn akadás nélkül. És nem tudom hogy miért, mikor sztem mindent ugyan úgy raktam fel mint akkor. Pontosabban a Via Hyperion driver 4.42 helyett 4.49 és a detonatorom is egy kicsit frisseb, de nem hiszem hogy ez lenne az oka. -
[Kovi]
tag
2 napja raktam fel WinXP-t (SP1, Pro ENG, NTFS), és nem tudok dosos progikat futtatni (pontosabban semmit nem tudok csinálni mellettük). Turbo Pascal 7.0 -t akartam elindítani és közben mp3-at hallgattam winamp 2.91-el, és az mp3 megállt és akadozott. Megnéztem task managert és egy bizonyos ntvmd.exe 99%-át foglalta le a procimnak (AMD XP 1900+), ami szerintem nem egészséges. Főleg azért mert korábban is ugyan ezt a rendszert használtam, és minden ment tökéletesen
nyugodtam tudtam pascalozni mp3 mellett, és nem foglalta le procimat egyáltalán. Mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest