Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Reply all except winner?
Jelentkezek szivesen hozzajuk ilyen Outlook makrot irni, vagy akar Exchange transport rule-okkal is szepen meg lehet oldani a problemat. Akkor meg ertheto lenne ha mindegyik jelentkezonek irogeppel 2 oldalas regenyt kellene irni, hogy miert nem. De meg a titkarnonek se kell beboritekolni meg ranyalni a belyeget plusz postazni 
-
anulu
félisten
nem értem, hogy ha küldök egy önéletrajzot, meg beszéltünk is a dologról, akkor miért nem lehet legalább annyit reagálni, h "megkaptam, bocs, mást keresünk" vagy akármi

-
anulu
félisten
mailben felvettem a kapcsolatot a hirdetovel. irtam egy igenyt, amennyire gondoltam (nem mondom meg, h mennyit
), arra valaszt kaptam.szerencsere nalam nem a fizetes az elsodleges, de ha nem sikerul letisztazni, akkor az nalam nem palya. szeretek minden teren tisztan latni a dolgokkal kapcsolatban (amennyire csak lehet)
-
kraftxld
félisten
Sajna elég ritka a kivétel, jómultkorában voltam nagy multinál sok körös interjún, de a vége fele se volt szó semmi pénzről, és eléggé zavaró volt. Errefele hála az égnek még kiírják sok helyre, hogy mi mennyi, legalább tudja jól pozícionálni az ember magát.
De jó lenne ha legalább sejtése lenne az embernek arról, hogy most bejelentett fél állás, plusz kis pénz, vagy mininmálbér, esetleg jegybankelnök2 fizetés. -
MeTaL
tag
-
kraftxld
félisten
Az ilyenekbol mindig a lenyeg, a fizu marad le....
-
anulu
félisten
pu ment
-
szppetra
csendes tag
Delivering services our client is looking for candidates for Wintel Level 3 Administrator position.
Requirements:
• 3-5 years Windows NT4, W2K, W2K3 server, NetApp OnTap experience
• Windows 2000/2003 Server, Citrix
• SAN/Unix/Linux experience respectedJob description:
• high-level support for Windows based server
• responsible for resolving all issues at HW and OS level on our windows based server park
• operate our support tools like Sitescope, Opsware and HP SIM
• lead projects on server support activities
• working in shiftWorking Environment:
• Users are all over Europe
• Multi Cultural organization
• Fluent English language is vitalppetra@mphil.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Svájci jellegű bicska eladó
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jelentkezek szivesen hozzajuk ilyen Outlook makrot irni, vagy akar Exchange transport rule-okkal is szepen meg lehet oldani a problemat. Akkor meg ertheto lenne ha mindegyik jelentkezonek irogeppel 2 oldalas regenyt kellene irni, hogy miert nem. De meg a titkarnonek se kell beboritekolni meg ranyalni a belyeget plusz postazni