Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
tegnap megérkezett a chuwi vi8 plus tablet, így végre köztetek újra, eddig elégedetten
tudnátok ajánlani hozzá billentyűzetes tokot? ugye usb c csatija van
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
hali!
acer iconia-át néztem ki: [link] esetleg van valahol olcsóbban?
-
Because
őstag
akkor gebasz lehetett... az SD kártyán kívül sehova se másoltam, még csak app se le telepítve a gyári rendszeren kívül
nem is mondom azt, hogy rossz tablet! ha türelmesebb lettem volna talán egy másik otg kábellel ment volna a recovery másolása és onnan visszarakni a rendszert.
na nembaj ha megmarad a munkahelyem január után is benevezek egy 3g-s lenovora
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
nekem se volt semmi gondom vele idáig, de betelt a tárhely és a recovery partíciót pedig nem tudtam átmásolni... valószínű a 0 szabad hely miatt nem tudott megnyitni semmi doksit... és sajna amikor le akartam gyalulni a rendszert akkor is csak hibát írt ki. office-t se tudtam uninstallálni, hogy hely legyen ott is hiba... így járt/tam
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
igen így nem volt olcsó...
most nyugtatom magam, hogy úgyse voltam sehol a szünetben, holnap se csinálok semmit. visszaspórolom a pénzt -
Because
őstag
ment a kukába a kis Lark hála a heves természetemnek... nem nyílnak meg a doksik, 0 bájt szabad hely, rendszer újratelepítése közben hiba... pont a kezemben volt, rosszkor zavartak olyat csattant, hogy nyekkent
gondoljátok meg ti is mit vesztek! -
Because
őstag
akinek Lark gépe van próbált már rákötni USB-n valamit? nem igazán akarja úgy felismerni a pendrive-ot... lényegében semmit se csinál
-
Because
őstag
válasz fabicska #3181 üzenetére
mit vártál ennyi pénzért? azt nem értem mit kell csodálkozni egy ilyen tablet olvasásra, netezésre való... csak oda kell figyelni milyen céllal veszed... aki notit ne adj isten asztali gépet akar ezzel helyettesíteni az el van tévedve... most, hogy win 8 van rajta az még nem jelenti a teljes értékű számítógépet
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Wiz Khalifa #3049 üzenetére
a memókártya slot elég mélyen van... nekem nagyon nehéz volt belepiszkálni, akár el is hajolhatott nálad valami! 32 gigás Samsung-ot eddig szereti
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Wiz Khalifa #3028 üzenetére
csak egy link itt megtalálod általánosságban a három napos témát: [link]
-
Because
őstag
válasz Wiz Khalifa #3024 üzenetére
próbáld felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha nekik elpostázhatod és visszautalják az árát.
kíváncsi leszek nálam mikor jönnek elő ezek a problémák
-
Because
őstag
erődemonstráció : [link]
-
Because
őstag
válasz fabicska #3008 üzenetére
mások majd sokkal többet tudnak segíteni!
nálam a normál használat azt jelenti, hogy amíg melóba utazok olvasok (itthon van laptopom), így 2,5 nap után dugtam most töltőre (nem tudom hány óra volt, talán 5-6)
HDMI? ezen nincs ilyen dugasz
PDF olvasás és a PH oldalainak nézegetése közben nem melegedett!de mi mást várunk egy tablet-től? (az én igényeimnek a lehető legjobb választás volt)
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz fabicska #3006 üzenetére
nem sok elvárásom volt a készülékkel kapcsolatban, de azokat túlszárnyalta főleg ennyi pénzért...
2-3x többet nem adtam volna ki egy erősebb hardverért se!
most nem tudom letölteni az asphalt 8-at, de nem halok bele, kapott egy 32GB-os SD-t erre felment pl. a Starcraft amit daemon tools segítségével gond nélkül telepítettem. semmi komolyabb programot nem akarok használni ez nem arra való! olvasni, böngészni, filmezni tökéletes (számomra idáig)! -
Because
őstag
imádom ezt a tabletet még a régi nagy kedvencem, Starcraft is elindult rajta. mostantól melóba zötyögve kivihetek 1-2 küldit
-
Because
őstag
válasz Wiz Khalifa #2889 üzenetére
-
Because
őstag
van annyi erő egy ilyen gépben amivel tudlak titeket olvasni és közben online nézni sorozatot?
néha-néha officehasználat, pdf
illetve nyomtatót, szkennert tud kezelni? -
Because
őstag
helló!
szerintetek a Tescoban kapható lark ultimate 8i tabletet el szabad hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10+ , Tab S10 Ultra - Samsung garanciával
- Jó állapotú Apple iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB Green ! 1 Hó Jótállás
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan