Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeee01
csendes tag
válasz
cinkoxid
üzenetére
Érdekes, mert az eszközkezelő szerint van egy Kionix accelerometer, viszont a marketből letölthető Sensors list szerint semmilyen szenzor nem ad vissza értékeket. Lehet hogy ez már csak az én tájékozatlanságom miatt nem működik, mert valahol csak engedélyezni kellene. Viszont UEFI-ből lehet választani 3 féle szenzort, az se tudom miért van, de próbálkozok velük.
-
gabeee01
csendes tag
Köszönöm szépen, mindenkinek!
Otthon ki fogom próbálni a drivereket!
A baiduhoz pedig lehet a pinger textfree web sem lesz jó, mert amikor a mailben kapott hitelesítő linkre kattintok, ott bejön egy újabb hitelesítő oldal, ami kiküldene egy kódot sms-ben. De az ország előhívók között nincs Magyaroroszág.#850 cinkoxid: Ezt a spanyol felhasználótól származó verziót már én is próbáltam, sajnos nincs benne az érintőképernyő driver, és még néhány kevésbé fontos driver sem.
-
gabeee01
csendes tag
Azóta feltettem rá egy 8.1-et, felment, de sok driver hiányzik, a legfájóbb hogy az érintőképernyő sem működik. Drivereket lehetetlen beszerezni hozzá, a gyártó oldaláról baidu regisztráció nélkül nem lehet letölteni, emailre nem válaszolnak, Baidut meg nem tudok regisztrálni a sok kínai betű között, és már sms regisztrációhoz van kötve, ami persze Magyaroroszágot nem ismeri.
Ezt visszaküldöm
-
gabeee01
csendes tag
A Cenovo w1 tabletem dobozból kibontás után nem tudott bebootolni, az uefi boot konzolból ezt tudtam előhozni: [link]
az fs2 partíción device error-t hozott ki egy dir parancsra is.
Az előlapi kamera melletti led is folyamatosan pirosan világít a bekapcsolástól számítva.
Menthetetlen, küldjem vissza? -
gabeee01
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! Ma megérkezett a banggood-ról a Cenovo W1 tabletem, de bekapcsoláskor a windows nem képes elindulni, csak egy világoskék háttér jön a bios képernyő után.
Újraindítás után [link] , [link] , [link] ezeket a hibaüzeneteket sikerült előhoznom belőle különböző gomb kombinációkkal bekapcsolva. Úgy értelmezem hogy a windows sérült raja, és recoveryből kellene javítani vagy újratelepíteni. Van valami ötletetek hogy hogyan hozhatnám elő a recoveryt egy ilyen kínai gyártmányon? Vagy ebből garanciáztatás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest