- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jó, akkor tud valaki olyan internetmegosztó progit amin az IRC is jól megy (beleértve a DCC-t és az identet is)?
-
Panther
HÁZIGAZDA
És azt honnan lehet letölteni?
-
guest
veterán
Én Proxy+ -t használok és semmi gond a megosztással IRCn sem.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hali mindenki!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy honnan lehet olyan Windowsos IRC bouncer-t szerezni, ami működik internetmegosztásos LAN-on és tud Ident-et és megy rajta a DCC is?
A helyzet ugyanis a következő: most került ide egy ''új'' gép, amivel végre meg tudom osztani az intenetet, de azon a gépen szeretnék IRZ-zni ami nem lesz közvetlenül a neten, és a botom igazgatásához kéne Ident és az is hogy tudjak DCC Chatet kezdeményezni. Hogy lehet ezt megvalósítani? Nekem csak a ''szervergépen'' futó BNC jutott eszembe, miután a mIRC-et simán futtatva nem volt identem, és nem ment a DCC sem...
Ja, internetmegosztó programom az All Aboard SE.
Előre is köszi a segítségeket!!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest