Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
- 

Flashy veterán csak furcsák a számaid :) a működés szempontjából tökmindegy, de nem használunk ilyen netmaszkot meg ilyen IP-ket ha csak pár gép van. 
 na kipróbáltad a beállításokat a másik gépen?
 ápdét: na 255.255.255.0 már jobb, bár a 100-as subnet meg 99-es IP is érdekes. de tökmindegy amúgy.
 [Szerkesztve]
- 

Zsu_ senior tag És a maszk, meg az átjáró az ugyanaz, mint ezen a gépen? 
 Az ip-t pedig próbálgassam hasonlóakkal?
- 

csizs aktív tag lehet nem jól értem, de axeleros vagy és elveszett az ip-d.Hát kérd el az axeleródtól, mert nekik adniuk kell 
- 

eddie303 őstag Csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy jártam már úgy WinXP-vel, hogy beállítottam a fix IP-t, s az ok után már sehol se volt, nem mentette le :) 
- 

Zsu_ senior tag Hát jó. Szóval van két gépem. És egy telefonszerelő felszerelt egy hubot, amivel megosztjuk a netet. A hub tűzfal mögött van, hogy axeleróék ne lássák. 
 Namost a ''főgépen'' simán megy a net, ha minden auto-n van. Viszont a másik gépen, fix ipket kell beállítani neki, hogy menjen.
- 

Flashy veterán drága Zsu, azonnal add elő hogy hogy néz ki a hálózatod, mert szeretnénk már segíteni de így nem lehet :) már vannak tippjeim, szerintem egy internetmegosztás belső oldalán levő gép helyi IP címét ütötted ki :) de találgatásban sose voltam jó. 
- 

Flashy veterán fejezzétek be ezt a találgatást a netmaskokkal, ez nem vezet sehova :) 
 [Szerkesztve]
- 

Flashy veterán na akkor itt az ideje hogy elmeséld hogy hogy néz ki a hálózatod, milyen gépek hova vannak kötve és meg lesz oldva. valahogy ma nem működik a távolbalátó képességem :D 
 ja, a bonyolult az az amikor van 5 subnet, amiből 3 fizikailag el van választva tűzfallal, a többi csak más tartomány, az égész keresztbe-hosszába van routolva és 2 külön internetkapcsolat van 2 külön tűzfalon, amit bárhonnan bárkinek használni tudni kell, és ha az egyik kapcsolata megszakad akkor át kell terhelni a másikra :D
 [Szerkesztve]
- 

Flashy veterán nem lehet. IP címre nincs Lomtár. 
 ilyet lehet trükközni hogy ha tudsz olyan szervert amihez kapcsolódtál, akkor megkéred az admint hogy nézze meg a logban hogy mi volt a címed. már ha publikus fix IP címről van szó.
- 

Zsu_ senior tag Szóval az történt, hogy a Vezérlőpult/ Hálózati kapcsolatok/ Helyi kapcsolat/ TCP/IP protokoll/ Tulajdonságokban 
 be volt írva ip-cím, alhálózati maszk és alapértelmezett átjáró is.
 Namost, véletlen rákattyoltam az IP-cím automatikus kérésére, amikoris eltűntek a beírt ip-címek. Ezeket az ''eltűnt'' ip-címeket szeretném valahogy ''visszanyerni'' a windowsból.
 Nem tudom, hogy hogyan lehetséges ez!
 Valaki segítsen, ha tud! :U
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest