Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Végigolvastam az egész topic-ot, nagyon tanulságos volt. Éppen töltöm le az magyar sp2-t (ami olyan fejlesztős), de hogy mikor lesz akkora bátorságom, hogy fel is rakjam, azt nem tudom. Egy haver, miután megjelent, egyből le is töltötte, és előttem installálta fel. Miután reboot volt, és be is jelentkezett, abban a pillantban kb 3 program záródott be hibás memóriacímre-hivatkozás miatt (WinAmp, meg valami Windows Service cucc). Amúgy a srác utána egyből újrarakta Windows-t, azóta (!) nem volt fenn a neten. Ki tudja, mit tett a gépével az az SP2 vírus
Nekem is most stabil(?) a rendszerem, van rendes tűzfalam (BlackIce), vírusírtóm (Nod32), SpyWareBlaster, Ad-aware, ráadásul még router-en keresztül megy a net, tehát elvileg biztonságban (?) vagyok. Valaki itt ajánlotta, hogy ha használunk ilyeneket, akkor nem érdemes a Microsoft talán kevésbé kiforrott (?) tűzfalát használni. Bár ki tudja.
A játékokra nincs hatással? Mert eddig mindenki csak az alkalmazásokról beszélt, jó lenne tudni, hogy lehet-e utána nyomatni őket, mert én szoktam gamezt nyomni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is most stabil(?) a rendszerem, van rendes tűzfalam (BlackIce), vírusírtóm (Nod32), SpyWareBlaster, Ad-aware, ráadásul még router-en keresztül megy a net, tehát elvileg biztonságban (?) vagyok. Valaki itt ajánlotta, hogy ha használunk ilyeneket, akkor nem érdemes a Microsoft talán kevésbé kiforrott (?) tűzfalát használni. Bár ki tudja.