Aktív témák
-
Sikoly
tag
Hello Mindenki!
Lenne egy hatalmas problémám! Most újítottam a gépet (p4 2.8/800mhz), de ha be van kapcsolva a BIOS-ban, a Hyper-Threading, akkor folyamataosan meghal a gép bootolás közben (odáig sikerül eljutnia, hogy megjelenik a windows, tölt még egy kicsit, majd a nosztalgikus kék-képernyő...)
Na már most vmi olyan hibaüzi jelenik meg, hogy:
PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA
Plusz: ''ha telepített vmi új szoftvert, vagy új hardvert adott a géphez... blbla balaaa''
Próbáltam már sima xp-vel, xp+sp1-el, majd a windowsupdate-ről leszedtem pluszban a sűrgős frissítéseket, de semmi nem vezetett eredményre, vagyis vezetett, csak az eredmény 5 win reinstall lett...
Majd jött az isteni szikra, hogy HT-disabled és láss csodát, műxik... (legalábbis eddig)
Szóval miért van ez???????????
Vmint sp2 segíthet??
Előre is tenxx
[Szerkesztve] -
lacko22
aktív tag
Van még valami ötletetek?
-
lacko22
aktív tag
A probléma nem oldódott meg a memória rendben van
-
lacko22
aktív tag
Köszönöm kipróbálom.
-
lacko22
aktív tag
valós igen
-
lacko22
aktív tag
Azt mivel lehet megnézni hogy a memória elromlott-e?
-
lacko22
aktív tag
a smart értékek mindig rendben és minden normális az Everest home edition nevű program alapján
-
Sensut
őstag
Ugyanez a problem volt nálam is nemrégen, nekem meg a memória ment meg. Kicseréltem és azóta tökéletes. Ha letiltottam a BIOSban a video bios cache-t, akkor nem jelent meg a kék képernyő, csupán csak egy hibajelzés után kidobott bármelyik filmlejátszó.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
megnézném, hogy ez a kturmix.sys hova tartozik
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy leállítottam a Powerdvd-t , kék halál és valami kturmix.sys és win32k.sys nevű fájlokat emleget meg hogy indítsam újra a gépet?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest