Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Baake
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy gond a haverom gépével. Újrainstallni akarom WIN XP-vel,leformáztam a 80as winchijét FAT32 be, két részre particionáltam, aktívra raktam az elsődleges particiót,erre az XP installnál kiírja,hogy nem talál merevlemezt.Tudnátok segíteni milehet a baj,vagy hogy csináljam??Próbáltam úgyis hogy NTFSbe formáztam.PQmagic-el és fdisk-el is próbáltam.Jumperelni nem kell a winchit,mert elötte Windows döcögött rajta. Lehet ahhoz köze az egésznek,hogy az elsődleges RAM slotba nem lát DDR Ramot,csak a másodikban.Mintha rossz lenne az elsőbe levő RAM.Köszi a segítséget
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest