Hirdetés
Aktív témák
-
raver
aktív tag
Egy olyan XP CD-t szeretnék gyártani, amiben benne vannak az álltalam használt progik, driverek,hotfixek.... A felügyelet nélküli telepítéssel, a hotfixekkel, már késsz vagyok. Most jönnek a prg-k. elsőnek az officet szeretném megcsinálni.
Valószínű hogy a verzió a felelős, mivel a hozzá tartozó SP2-es csomag sem ment bele, a ''nem megfelelő verzió'' miatt.
Próbaképp nekiálltam SP2 nélkűl. Az msfn.org-vannak képekkel illusztrált leírások. Ezek alapján álltam neki.
Gondok a következőek:
-Az msfn-en vannak bizonyos cmd parancsok( Transform....). Na ezekre, valamiért azt írja, hogy a transform utasításokat nem ismeri
-Szépen megcsináltam az XP CD-n a mappastruktúrát ( $OEM$\$1\install\applications\office2003) Az install mappába raktam egy office.cmd fájlt. ennek tartalma: ECHO.
ECHO Installing Office 2003 Professional
ECHO Please wait...
start /wait %systemdrive%\install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb-''
A winnt.sif.-be pedíg: [GuiRunOnce]
''%systemdrive%\install\install.cmd'' Ennek az lett az eredménye, hogy telepítés után, szépen felmásolja az pffice2003 mappát a C:\installba. Eddíg oké is lenne. De ezt követően nem telepíti.
-természetesen az orko2003-al megcsináltam a unattended-mst fájlt. Ennek ellenére nem műxik.
Egy tanáromnak sikerűlt megcsinálni, de neki a telepítést követően nem lesz MSOcache könyvtára. És csak a rendszergazda tudja indítani az office-t. mezei user nem.
mod: közben kaptam mailt, miszerint rájött a megoldásra. Csakhát ez rajtam nem nagyon segít, mivel én addíg sem jutok el, hogy feltelepűljön....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest