Hirdetés
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem éppen Dos Emulátorra lenne szükségem. A DOSBox-al már próbálkoztam, de nem jött be, sok játék nem működött rendesen. Valami olyanra lenne szükségem, ami a legjobbak közé tartozik meg könnyen kezelhető is. -
Lolek
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
-
Gregorius
őstag
Ez az egyik eszköz, amire szükséged lesz:
Bővebben: link
Ez meg a másik opcionálisan (graf. felület a beállításhoz):
Persze lehet próbálkozni ezzel is:
de inkább akkor, ha próbawindózt akarsz a rendes mellett futtatni (a tökéletes karantén), mert a dos kompatibilitása hagy némi kívánnivalót maga után. -
lwolf
csendes tag
Itt a Dos-box címe:
http://sourceforge.net/projects/dos-box/
Bár igazából szvsz jobban jársz, ha felteszel egy virtuális gépet, mint pl a Bochs és arra telepítesz egy valódi DOS-t. (pl. ms-dos 6.22, freedos, caldera dr-dos) Így windows ablakból tudsz DOS-os játékot játszani. (Én Win95-öt is telepítettem virtuális gépbe, nagy élmény, nem mondomÍgy biztos nem rontod el a jól működő rendszered.
Bár a Bochs beállítása egy kissé nehézkes, de le lehet tölteni hozzá front-end -et akár.
Ingyenes virtuális gép:
http://sourceforge.net/projects/bochs/ -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Win xp alatt szeretnék dos-os programot futtatni, és ehhez kéne nekem 1 dos emulátor vagy valami hasonló progi.
Tudtok segíteni?
Megoldható valahogy?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest