Hirdetés
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
tisszekreny
üzenetére
csak 64bites vistával tudnád kihasználni
-
Froclee
őstag
válasz
tisszekreny
üzenetére
32bites vistád van?
-
Froclee
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
%systemroot%\Microsoft.NET\Framework
1.
Keresésbe beírod, hogy mscorlib.dll.
2.
Jobb gomb a : Mscorlib.dll fájlra-> tulajdonságok.
3.
Itt keresd ki valahol a verziót..bocs hogy ilyen hülyén írtam le, de valahonnan bemásoltam és elég furcsán volt leírva, és csak így tudtam lefordítani
-
Froclee
őstag
Hali
(1) Mitől lehet, hogy mikor kikapcsolom a gépet, akkor nagyon sokszor a Shutting down... résznél kifagy. Ekkor manuálisan kell kikapcsolni.
(2) Nem indul el néha a paint. Elindítom, de nem látom. Tehát a folyamatok közt ott van, de közben maga az ablak sehol.
-
Froclee
őstag
hi
Paint miért nem indul el?
Rányomok, de nem hozza ki. Csak a feladatkezelőben látszik az mspaint.exe. azt leállítom, majd elindítom újra a paintet, de így se jó... 
-
Froclee
őstag
Hello
Rányomok, de nem hozza ki. Csak a feladatkezelőben látszik az mspaint.exe. -
Froclee
őstag
Hello.
Rányomok, de nem hozza ki. Csak a feladatkezelőben látszik az mspaint.exe. -
Froclee
őstag
Hello.
Mikor kikapcsolom a gépet és ott tart, hogy "Shutting Down", akkor lefagy. Csak manuális kikapcsolással (power gomb nyomva tart)tal tudom kikapcsolni.

Köszi
-
Froclee
őstag
Hellosztok.
A Feladatjezelőben beállítottam az egyik folyamat (név szerint: foobar2000.exe) priorítását valós idejűre, de a progi újraindítása után visszaáll normálra. Hogy lehetne megcsinálni, hogy mindig valós idejű legyen?

-
-
Froclee
őstag
Üdv.
Ma betettem a Call of duty 4 (eredeti) telepítő cd-jét, de nem indult el. Aztán kíváncisságból kétszer rányomok és ott vannak a a fájlok meg minden.

Tehát a meghajtónak nem CoD4 vagy mifene lett a neve, hanem simán DVD-RW meghajtó, illetve az ikonképe sem változott meg a meghajtónak. Autorun sem volt.
1 napos a Vista, és kb. semmit nem változtattam meg rajta.
-
Froclee
őstag
Francba
Hiren's BootCD se bootol be..
Boot from CD/DVD: _És ennyi.. nem lép tovább

Mitől nem bootolnak be nálam a CD-k?
-
Froclee
őstag
Sziasztok.
Mikor telepíteném fel a Vistát, rányomok a meghajtóra, Next és ezt írja ki:
A windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek.Leformázom a meghajtót de akkor is ezt írja ki. Kell valamilyen másik progi, amivel leformázom és akkor talán felmászna a Vista?
-
Froclee
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem:
"A windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek" -
Froclee
őstag
Hello. OSX-tet próbáltam telepíteni, de szépen elk*rta a gépet.. Boot-olásnál valami hibát ír ki (safe modeba se lehet elindítani)
Próbáltam Vistás boot-os repairt, de sajna nem nyert
Valami ötlet? Vagy van egy ilyen BootDVD-s "restore"-ra szakosodott progi, ami vissza tudná állítani a Vistám? -
Froclee
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Hello.
Automatikus indítást mindig szépen "kiszórom". Rendszerpartíción 40giga szabad hely. Vírus & Malare & egyebek 1000% nincsenek. Hardver probléma is kilőve. Nem tudom tényleg mért lassult be látványosan.
Még csak Windows buhera progim sincs. Egy "theme" van feltéve de biztos hogy nem attól van...
-
Froclee
őstag
Hihetetlen mennyire belassult most 2 hónap után

-
Froclee
őstag
Hello. 1 hónapos a Vistám, de miért van az hogy egy csomó alkalmazás tök instabil? Semmi tuning. CoD4be szinte csoda ha 1-2óra után nem fagy ki (se kép, se hang).
-
Froclee
őstag
Hello. Miért nem jeleníti meg a Vista(?) soha a balloon tip-eket? Próbáltam több proginál is, de egyiknél se buggyan elő.
-
Froclee
őstag
Hello.
A Vistám a mindig elfelejti egyes mappákban a mappanézetet és csomószor összekutyulja. Vajon miért? -
Froclee
őstag
válasz
Edween
üzenetére
Nem ismered az előzményeket.
A Zene mappámba egyes albumok nézeteit különfélére változtatom, de mire újra belépek addigra vagy visszaállítódik vagy teljesen máshogy néz ki és akkor kb. ilyen fejet vágok
. Össze-vissza randomizálva változtatja a nézetet. Elfelejti mindig hogy mit állítottam be neki. -
Froclee
őstag
A mappanézet elfelejtős probléma nem oldódott meg, jelentem.
+ egyre idegesítőbb 
-
-
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Morden24: Nincs playlist
Mindegyik albumnál ez van...Más: Az elfelejtős mappanézet is passzolós?

-
Froclee
őstag
Csáó.
Mitől van az hogyha túl sok zeneszámot(16+) jelölök ki akkor nem az alapból társított foobarban játsza le őket, hanem a nyomi wmp-be?

-
Froclee
őstag
Másik kérdésem meg az lenne, hogy miért van az hogy a vista a mappanézeti beállításaim szinte minden második alkalommal elfelejti...? Már r0h@dt idegesítő

-
Froclee
őstag
Csáó.

A Pista miért nem enged az egyik progimnak "Valós idejű" prioritást adni? Azt írja hogy "Hozzáférés megtagadva".
Felh. fiók felügyelete kikapcsolva. Természetesen adminisztrátorként vagyok a szóban forgó progiban (Foobar2000). -
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
De bakker.
Xp-be jobb gomb, tulajdonságok és kiírja. Most lett vistám és nem nagyon vagyok még hozzászokva. [link] -
Froclee
őstag
üdv
honnan tudom hogy sp1-em van-e vagy nem?
-
Froclee
őstag
Hali. A kérdésem az lenne, hogy a zene mappámba meg lehetne-e valahogy csinálni hogyha a fájl neve oszlopot szélesebbre húzom (mert általába elég hosszúak a fájl nevei),, akkor az összes Subfolder-ben szélesebbre húzza?

Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rányomok, de nem hozza ki. Csak a feladatkezelőben látszik az mspaint.exe. azt leállítom, majd elindítom újra a paintet, de így se jó... 

Hiren's BootCD se bootol be..
)Pedig mindenki ódákat zeng róla, biztos jó.

Valaki segítene megcsinálni hogy inkább a registryt módosítsa?