- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vizcsap
tag
válasz
Core2duo6600 #29350 üzenetére
Sikerült megoldanom vista vs két hdd problémát, mostmár onnan boot-ol ahova telepítve van, viszont van helyette másik gondom.
Tegnap este elmentem otthonról, gép ment, család használhatta.
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy ki van húzva a wifi router. Kérdem édesapám, miért? Vmit mormolt h eldobálta a netet, kiírkált vmiket ugyh kihúzta a routert és közvetlenül bedugta a kábelt net modembe(kábelnet). Így működött.Nosza odaültem a géphez, feltérképezni a helyzetet. Előszöris 2 hálózati kapcsolatot mutatott a gép és rendszeresen földobált egy olyan ablakot h írjam be a felhasználónevem/jelszavam h kapcsolódni tudjak a modemhez. Kábelnet révén nincs csatlakozási felh./jelszavam, ugyh ki is lőttem az ablakot. Megnyitom az IE-t, beállítások/kapcsolatok. Ott van egy kapcsolat, ami nem tudom h került oda. Ki is törlöm, ezzel megszűntek a felugró ablakok, de ugyan úgy két hálózatot mutatott a vista a tálcán. Gondoltam megnyitom a vezérlőpultot h legyakjam a fölösleges hálózatot, viszont a vezérlőpult nem nyílik meg. Windows intéző működése leáll/újraindul. Néha megjelenik néhány ikon az vezérlőpultban, de ugyan úgy újraindul az intéző. Elkezdtem nézegetni az eseménynaplót, és ott találtam egy ilyen hibát:
A hibát okozó alkalmazás: Explorer.EXE, verzió: 6.0.6001.18164, időbélyeg: 0x4907e242, a hibát okozó modul: ntdll.dll, verziószám: 6.0.6001.18000, időbélyeg: 0x4791a7a6, kivételkód: 0xc00000fd, hiba pozíciója: 0x0005a192, folyamatazonosító: 0x122c, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01c9797ae311837d.Mi ez a ntdll.dll? Ötlet a megoldásra?
-
vizcsap
tag
válasz
Core2duo6600 #29302 üzenetére
Kössz a tippet, mikor rányomok a javításra, akkor feldob egy ablakot h válasszam ki melyik oprendszerrel akarok bármit is kezdeni, na nekem ez üres. Mind1, a továbbra nyomok, parancssorba beírom h bootrec /fixboot, erre azt írja ki h az elem nem található. A /fixmbr-t elvileg megcsinálja(egy pillanatig tart az enter lenyomását követően), de nem változik semmi. Próbáltam úgy h le volt húzva a 320as, úgy is h be volt dugva, de mindíg ugyan az az eredmény.
-
vizcsap
tag
Sziasztok!
Friss Vista telepítés után vagyok és vmi hihetetlen furcsa dolgot követett el telepítés közben. Van a gépemben egy 160as meg egy 320as hdd, mindkettő 2 részre van osztva(tehát van 4 partícióm). Megadtam a Vistának h a 160as egyik partíciójára települjön, ez meg is történt, viszont a 320as üres partíciójára pakolta fel a boot fájlokat!
Üröm az örömben, h a 320as rackbe van pakolva, de így ha kiveszem akkor nem indul el a rendszerem mert nem találja az oprendszert.
Kérdés: hogy lehet megcsinálni, h azon a partíción legyenek az bootfájlok, amin a vista van?Az alaplapom egy asus p4s800d-x ha ez segít a probléma megoldásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hobby rádiós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest