- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vizcsap
tag
válasz
Core2duo6600 #29350 üzenetére
Sikerült megoldanom vista vs két hdd problémát, mostmár onnan boot-ol ahova telepítve van, viszont van helyette másik gondom.
Tegnap este elmentem otthonról, gép ment, család használhatta.
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy ki van húzva a wifi router. Kérdem édesapám, miért? Vmit mormolt h eldobálta a netet, kiírkált vmiket ugyh kihúzta a routert és közvetlenül bedugta a kábelt net modembe(kábelnet). Így működött.Nosza odaültem a géphez, feltérképezni a helyzetet. Előszöris 2 hálózati kapcsolatot mutatott a gép és rendszeresen földobált egy olyan ablakot h írjam be a felhasználónevem/jelszavam h kapcsolódni tudjak a modemhez. Kábelnet révén nincs csatlakozási felh./jelszavam, ugyh ki is lőttem az ablakot. Megnyitom az IE-t, beállítások/kapcsolatok. Ott van egy kapcsolat, ami nem tudom h került oda. Ki is törlöm, ezzel megszűntek a felugró ablakok, de ugyan úgy két hálózatot mutatott a vista a tálcán. Gondoltam megnyitom a vezérlőpultot h legyakjam a fölösleges hálózatot, viszont a vezérlőpult nem nyílik meg. Windows intéző működése leáll/újraindul. Néha megjelenik néhány ikon az vezérlőpultban, de ugyan úgy újraindul az intéző. Elkezdtem nézegetni az eseménynaplót, és ott találtam egy ilyen hibát:
A hibát okozó alkalmazás: Explorer.EXE, verzió: 6.0.6001.18164, időbélyeg: 0x4907e242, a hibát okozó modul: ntdll.dll, verziószám: 6.0.6001.18000, időbélyeg: 0x4791a7a6, kivételkód: 0xc00000fd, hiba pozíciója: 0x0005a192, folyamatazonosító: 0x122c, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01c9797ae311837d.Mi ez a ntdll.dll? Ötlet a megoldásra?
-
vizcsap
tag
válasz
Core2duo6600 #29302 üzenetére
Kössz a tippet, mikor rányomok a javításra, akkor feldob egy ablakot h válasszam ki melyik oprendszerrel akarok bármit is kezdeni, na nekem ez üres. Mind1, a továbbra nyomok, parancssorba beírom h bootrec /fixboot, erre azt írja ki h az elem nem található. A /fixmbr-t elvileg megcsinálja(egy pillanatig tart az enter lenyomását követően), de nem változik semmi. Próbáltam úgy h le volt húzva a 320as, úgy is h be volt dugva, de mindíg ugyan az az eredmény.
-
vizcsap
tag
Sziasztok!
Friss Vista telepítés után vagyok és vmi hihetetlen furcsa dolgot követett el telepítés közben. Van a gépemben egy 160as meg egy 320as hdd, mindkettő 2 részre van osztva(tehát van 4 partícióm). Megadtam a Vistának h a 160as egyik partíciójára települjön, ez meg is történt, viszont a 320as üres partíciójára pakolta fel a boot fájlokat!
Üröm az örömben, h a 320as rackbe van pakolva, de így ha kiveszem akkor nem indul el a rendszerem mert nem találja az oprendszert.
Kérdés: hogy lehet megcsinálni, h azon a partíción legyenek az bootfájlok, amin a vista van?Az alaplapom egy asus p4s800d-x ha ez segít a probléma megoldásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- alza vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged