- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
HaRdCoRe #17377 üzenetére
meg atiska007 neked is:
Nálam akkor csinálta ezt amikor DVD RW-vel próbálkoztam, egyszerűen nem ismerte fel, miután kiirtam mérgemben egy sima DVD-re, egyből minden gond nélkül felment.Más:
Be tudná valaki linkelni, hogy lehet az USB-s telepitést megcsinálni? Mondjuk mivel nekem nincs ekkora pendriveom, viszont van egy régi vinyóm ami üres, én arról próbálnám.
Tehát lenne egy 80 Gigás IDE Maxtor, valaki tudna jó leirást adni, hogyan lehetne használni mint telepiitő? -
Reaper
őstag
Na sikerült végre felrakni, csak van egy kis gond, nem tudom tallózni a 750-es samsung vinyómat, pedig a device managerben megvan, van valami trükkje?
-
Reaper
őstag
válasz
Core2duo6600 #12544 üzenetére
Hát a gépben van 2 sata vinyó, egy ide, és a DVD író is satás, az AHCI-t nem találtam a biosban, P35-ös Gigabyte lap.
-
Reaper
őstag
Hát én még egy torrenteset szedtem le:
7077.0.090404-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso
próbáltam neroval, meg infra recorderrel is
Most szedem azt amit ide linkeltetek, hátha jó lessz, a google sem sokat segitett, de láttam olyat, hogy a Vistával is voltak ilyen gondok. -
Reaper
őstag
Valaki tud erről valamit?
Indítom az installt, átjutok a régió választáson, aztán szenved kb 2 percig, majd ezt irja ki:
A required cd/dvd drive device driver is missing....
ahogy leveszem nem találja a dvd drivert, a gond csak az, hogy ilyesmit nem lehet letölteni, mivel sosincs rá szükség.
Valakinek valami ötlet?
Ja kiírtam egy DVD/RW-re onnan próbálkozom.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- Léghűtés topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest