- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
Atti1112 #24739 üzenetére
A BS Pro nem rossz, most én is azt használom, de nálam az is akad tekerésnél. Vagyis nem az hogy akad, hanem ha rábökök a folyamatsávon valahova, akkor először az előtte aktuális állás előtti pár sec-et mutatja képként, míg a hang már azon a részen szól, ahova böktem..
-
Valaki próbálta már az NFS Underground-ot?
Nálam eléggé érdekes jelenséget produkál. Elindítom(kompatibilitás megvolt),bejön a betöltőkép, befagy, majd elkezd villogni, mint a strobi.. -
Amugy én nem értem ezt a dolgot.. mert most free reg ide, vagy oda, ha fizetni is kell, összeszedek egy csomó embert, összedobjuk a pénzt, befizetjük, generálunk annyi kulcsot, amennyi kell, aztán pár ezresért mindenki jólérzi magát. Vagy csak én gondolom ezt ilyen egyszerűnek?
De még ha csak magamnak is, ha csak két gép is van itthon, egy xp, egy vista, laptopra egy win7, egy office 2003 az xp-s gépre, egy office 07 a másik kettőre, és mindjárt mekkora összeg lenne... -
Kulcsot nálam sem ad..
-
Fiuk, ezt is olvastátok technetre regeléskor?
This is the address where your Welcome letter, including Subscription Identification card, will be sent. Access to your online subscription benefits is granted when your payment is processed.
Lesznek meglepetések amerika szerte
-
-
512 rammal próbálta már valaki a win7-et? Mennyire megy?
-
válasz
Diamond500 #23680 üzenetére
-
válasz
promisz #23673 üzenetére
Az hülyeség, már mért fogyasztana annyit. Sleep alatt egyedül az alaplap(ramok) kapnak áramot, azok is épp annyit, amennyi kell, hogy ne "felejtsék el" az aktuális munkamenetet.
Ha lekapcsolod a géped, de nem húzod ki a konektorból, a tápod akkor is eszik némi kis áramot üresjáratban, annál meg nem sokkal többet emészt fel sleep-ben sem.Windows help:
Az alvó állapot nem meríti ki a hordozható PC akkumulátorát?Nem. Az alvó állapot energia-felvétele kifejezetten kicsi—hozzávetőleg egy éjszakai fénnyel megegyező. Amennyiben a hordozható számítógép akkumulátorának töltöttsége kritikusan alacsony, a Windows menti a megnyitott dokumentumokat és alkalmazásokat a merevlemezre, beleértve a használt programokkal kapcsolatos adatokat, majd az akkumulátor teljes kimerülésének elkerülése érdekében kikapcsolja a számítógépet.
Ebből leszűrhető a fogyasztás..
-
válasz
Blood Mage #23413 üzenetére
Energiagazdálkodási beállításoknál az éppen aktív séma beállításai között elvileg ott kell lennie, hogy melyik gombra mit csináljon..
-
-
válasz
LordDarkness #23162 üzenetére
Avira premium security suite tűzfalát használom, de simán jó a beépített is.
-
ntdll.dll
Ez hova/mihez való? -
Na jo, mostmár tényleg kezd elég lenni...
Letöröltem teljesen az nvidia drivert, majd hagytam, hogy a win felismerje maga, elkezdtem játszani, és megint meghalt
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GRID.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 482b5094
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c000001d
Exception Offset: 0c0889f7
OS Version: 6.1.7100.2.0.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txtValakinek ötlet?
-
válasz
pete_21 #22881 üzenetére
Vista driver van fent, mert ezt ismeri csak fel a rivatuner, a win7-est nem. De mindig minden build alatt vista drivert használtam,eddig nem volt gond vele sosem..
Cola111: nem, csak ezt a kettőt. De érdekes, hogy telepítés után először az rFactort tettem fel, és mikor azzal toltam, akkor nem jött elő, kb egy órája raktam fel a Grid-et, ezzel meg megint kezdi..
HyP3b0y: ugyan úgy, mint vista alatt
win+tab
-
Na most kezd elegem lenni.. Pár napja írtam, hogy rFactor játék alatt, hol a játék áll le hibával, hol valamelyik éppen futó alkalmazás. Ez x64 RC alatt..
Most x86 Rc, friss install, Grid.. fél órán belül 5x leállt, mellette 1x már közben az opera is
nvd3dum.dll... jól gondolom, hogy nvidia driver? Ha nem akkor mi lehet?
-
válasz
Csabee. #22862 üzenetére
Én is szivesen ellennék egy érintőképernyővel. Sőt, szeintem böngészéskor is jól jön. Sima egyszerű görgetés meg minden. Persze azért szövegeléshez még maradnák a billenytűnél, nomeg a játékok is érdekesek lennének képernyőt tapicskolva
De pl multimédiára(media center pl) tökéletes lenne.egyébként ma mi bajod, hogy így mindenre egyből "ugrasz"?
-
válasz
Csabee. #22784 üzenetére
Nekem aztán teljesen mindegy, de ha megnézed, hogy a 7000 és 7100 közöt, hány link van arról, hogy az éppen aktuális build-et honnan szedheted le... nem mellesleg akkor neked sem volt problémád vele, ahogy senkinek sem, ugyhogy nem értem ezt a hirtelen váltásod.. arról nem is beszélve, hogy ezeket csak bizonyos időkorlátig lehet használni, azaz úgymond "triál" verziók..
Majd ha az lesz linkelve egy pár hónap mulva, hogy windows 7 7xxx... ... .... RTM+ xyz crack, akkor szólni fog mindenki, ha még a moderáció előtt észreveszi.. hidd el
-
-
válasz
FRENK1988 #22585 üzenetére
Én egy olyanra fizetnék be, ami csak mondjuk egy 15-17"-os képernyő, talp meg minden nélkül, aztán valahogy pluszban(a sima monitor mellé) vezeték nélkül a géphez lehetne csatlakoztatni, utána meg viszed a lakásba ahova akarod, és simán kezeled a géped vele, ami a szobád sarkában csücsül.
Persze szép álom
-
válasz
Core2duo6600 #22299 üzenetére
ezt most nem értem..
-
-
A második asrock lapomat nyúzom, és egyikkel sem volt még gondom, és a mai napig megy mindkettő..
Más:
Egy ideje olyan dolgokat játszik a win, hogy ha játszom, egyszer csak gondol egyet, aztán bedobja valamelyik éppen futó alkalmazásomra, hogy leállt..Ezt eljátszotta már wmp, outlook, opera, ff-el is. Eközben persze tálcára teszi a játékot. Tudom, nem kell játék közben mást futtatni, de ez nem megoldás, mellesleg meg van, hogy a játékkal is eljátsza ugyan ezt. Változás nemnagyon volt a gépen mostanság.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
válasz
premete #21371 üzenetére
Az RC nálam:
1. Nem dobálja el a vodás netem
2. Minden pendrive-ot amit eddig próbáltam rendesen felismert
3. chkdsk-val még nem is találkoztam ezen build alatt(előtte már igen, de ott sem törölt egy partíciót sem)
4. Nekem az előző build-ek nem ismerték fel sosem az avira bekapcsolt tűzfalát, és a frissített adatbázist
5. ezt nem is értem..Ja amugy x64 ha ez számít..
-
-
válasz
nyunyu #21341 üzenetére
Működnek azok, csak bele kell menni a beállításokba, és ott kipipálni, hogy használja a media billentyűket. Jóideje nincs fent winamp nálam, úgyhogy pontosan nem tudom, de valahol az options-ba talán global hotkey név alatt fut..
Nálam már vista alatt is ugy müködött csak, hogy itt be kellett pipálni valamit. Ha nem találod meg akkor feldobok majd egy winamp-ot, és akkor leírom pontosabban, hogy hol is kell.. -
-
válasz
ZoliM@ster #21220 üzenetére
próbáld kompatibilis módban futtatni
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest