Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sajnos a VGA driver hiánynál komolyabb szívás megy most.... ugyan az van, mint Win Server 2003-nál: PPPoE-s internetet kell megosztani...
Ez alapján végigvittem a "Select the WAN interface as the public interface.". Ott tértem el, bekattintottam, hogy "Create a new demand deal..."... szépen végiglépdeltem, jelszó, minden beadva.
Megjelent ahogy kell a network interface-eknél... ha rányomok, csatlakozik is. Óra mellett írja is, hogy ennél a kapcsolatnál van internet elérés... aztán ennyi, mert sehol nincs net, de még magán a szerveren sem megy semmi.
(DHCP rész is belőve a helyi hálóra, de az a legkevesebb)Ugyan ez a szívás ment Win Server 2003-nál... csatlakozik, és mégsincs internet, de még magán a szerveren sem. Egy napot kínlódtam, és ha jól rémlik, kraftxld mondott valamit, amit végigcsinálva ment az internet rendesen... a gond, hogy nem emlékszem rá, mi volt (valamit a Ports résznél kellett csinálni, ahol fel van sorolva a rakás WAN miniport... és ott is van a PPPoE-s... de nem lehet semmit kezdeni vele
)Valaki tudna súgni egy tippet ismét? Mert holnap elviszik az eddigi szerverként funkcionál gépet, és addig meg kéne oldani, különben internet nélkül maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)