- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sajnos a VGA driver hiánynál komolyabb szívás megy most.... ugyan az van, mint Win Server 2003-nál: PPPoE-s internetet kell megosztani...
Ez alapján végigvittem a "Select the WAN interface as the public interface.". Ott tértem el, bekattintottam, hogy "Create a new demand deal..."... szépen végiglépdeltem, jelszó, minden beadva.
Megjelent ahogy kell a network interface-eknél... ha rányomok, csatlakozik is. Óra mellett írja is, hogy ennél a kapcsolatnál van internet elérés... aztán ennyi, mert sehol nincs net, de még magán a szerveren sem megy semmi.
(DHCP rész is belőve a helyi hálóra, de az a legkevesebb)Ugyan ez a szívás ment Win Server 2003-nál... csatlakozik, és mégsincs internet, de még magán a szerveren sem. Egy napot kínlódtam, és ha jól rémlik, kraftxld mondott valamit, amit végigcsinálva ment az internet rendesen... a gond, hogy nem emlékszem rá, mi volt (valamit a Ports résznél kellett csinálni, ahol fel van sorolva a rakás WAN miniport... és ott is van a PPPoE-s... de nem lehet semmit kezdeni vele
)Valaki tudna súgni egy tippet ismét? Mert holnap elviszik az eddigi szerverként funkcionál gépet, és addig meg kéne oldani, különben internet nélkül maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)