Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sajnos a VGA driver hiánynál komolyabb szívás megy most.... ugyan az van, mint Win Server 2003-nál: PPPoE-s internetet kell megosztani...
Ez alapján végigvittem a "Select the WAN interface as the public interface.". Ott tértem el, bekattintottam, hogy "Create a new demand deal..."... szépen végiglépdeltem, jelszó, minden beadva.
Megjelent ahogy kell a network interface-eknél... ha rányomok, csatlakozik is. Óra mellett írja is, hogy ennél a kapcsolatnál van internet elérés... aztán ennyi, mert sehol nincs net, de még magán a szerveren sem megy semmi.
(DHCP rész is belőve a helyi hálóra, de az a legkevesebb)Ugyan ez a szívás ment Win Server 2003-nál... csatlakozik, és mégsincs internet, de még magán a szerveren sem. Egy napot kínlódtam, és ha jól rémlik, kraftxld mondott valamit, amit végigcsinálva ment az internet rendesen... a gond, hogy nem emlékszem rá, mi volt (valamit a Ports résznél kellett csinálni, ahol fel van sorolva a rakás WAN miniport... és ott is van a PPPoE-s... de nem lehet semmit kezdeni vele
)Valaki tudna súgni egy tippet ismét? Mert holnap elviszik az eddigi szerverként funkcionál gépet, és addig meg kéne oldani, különben internet nélkül maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)