Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- 3DFX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza a fórumot, ezért elnézést ha korábban találok választ a kérdéseimre.
Egy ismerős könyvelőirodát nyit, és megkértek, hogy segítsek az informatikai infrastruktúra kialakításában. Még a pontos igények sincsenek meg, és az is lehet nem lesz w2k8 szerver, de szeretnék már most tájékozódni. Soha nem foglalkoztam a szerverekkel, csak PC-ket tartottam úgymond karban, szóval lehet nagy falat lesz. Először is a licenceléssel vannak gondjaim, hogy egyáltalán mibe fáj. Annyi féle formában láttam a licence-t hogy meg sem tudom számolni, és nem jöttem rá mi kell. Egy szerver, ehhez ja jól sejtem jár 5 CAL, ezen felül persze a kliens gépekre külön is kell pl win XP licence. Ezt jól sejtem? tudnátok olyan linket mutatni ami a szerver+CAL, hogy lássam az árakat?
A másik, hogy ti biztos tisztában vagytok mi az amire szüksége lehet egy kisvállalkozásnak. A telepítéssel talán még elboldogulok, de mondjuk ilyen exchange beállítás már necces, ezekhez ha tudnátok linkeket adni valami leírást, azt nagyon megköszönném. Tudom, google a barátom, és élek is vele, csak szorít az idő, és nem szeretnék fél napot kereséssel tölteni. Köszi mindenféle segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest