Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
senior tag
Köszi a válaszokat, nem tudtam hogy ennyire reménytelen. Sajnos ismerőst meggyőzték anno, hogy ez a legjobb stb ő meg bevette.
Más. Gyári visszaállítás előtt milyen programmal érdemes lementeni mindent, hogy utána vissza menjenek a dolgok? -
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Canon nyomtatót, melyet vezeték nélküli nyomtatásra is szeretne használni. Samsung telómmal simán Playből a Canon print alkalmazás segítségével könnyedén tudok nyomtatni vele, azonban neki Lumia 950 XL van és a Storeban nem találtam ehhez alkalmazást, tudtok esetleg valami javaslatot mivel tudnám működesre bírni? Nem vagyok itthon Windows Phoneban, a tulaj meg még kevésbé
Köszi előre is. -
kerxy
senior tag
Köszi a meggyőző válaszokat, edigitalban jó vétel lett volna, kicsit lehet hogy várunk még hátha valahol megint akciózzák
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Teljesen WP szűz vagyok, én egyelőre a is maradok, de barátnőmnek szerintem megfelelő lenne, mert nem igazán jön ki az androiddal
Nem nagyon vagyok képben, alap felhasználásra (facebook, zenehallgatás, netezés) szánnánk, melyik készüléket ajánljátok? 520, 530, 630? Nyilván a 630 a legjobb de megéri a felárat, ha csak ilyen alap dolgokra kell?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest