Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gömbike #94037 üzenetére
A samsungnak partnersegi szerzodese van a ms-el igy jo par ms termeknel kiemelt partnerek,illetve vannak appok amit ingyenesen teljes funkcionalitassal kapnak meg...
Betegphiu
Ne parazz , ha le is huzzak a rolot az nem az egyik naprol a masikra tortenik meg , hanem csendesen lassan es sunnyogva, illetve attol is fugg hogy a kulso app fejlesztok mennyi ideig latnak meg fantaziat(bevetelt) a w10m-be. Ha lesz valtas Os teren , es nem valtozik a fejlesztoi keszlet akkor johet meg app frissites , a kerdes inkabb a hw igeny lesz..Redneck
Probalj mas bongeszot hasznalni az ie11 gyotredelmes volt ha a fb megjeleniteserol volt szo .
Vagy app-ot hasznalj ra a slimsocial for facebook még ha web app is de jol mukodik.. ertesitesek nincsenek de stabil es gyors. Bongeszobol a coc coc browser egesz kellemes darab..k-adi
Az a 30giga nekem is meg van , klikkelessel meg tudtam orizni szinten.. -
macilaci
csendes tag
válasz
Gömbike #89746 üzenetére
Nem csak telefon nincs.
"November 17-től a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfeleinek hűségét készül ünnepi meglepetéssel meghálálni a Vodafone. A díjmentes hang- vagy adatforgalmat tartalmazó, személyre szabott ajánlatról az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést. A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig."
Itt tartunk. -
snakebait
senior tag
válasz
Gömbike #85517 üzenetére
A rendszer nekem szimpatikus csak az MS amit művel vele,ahogy viszonyul az egészhez az nem szimpatikus sőt számomra felháborító,bosszantó,röhejes. Nekem eddig mindig droidom volt,ahogy összejön a pénz prémiumos droidra,rögtön megyek vissza. Szánalmas ez a mikrofos hozzáállás.
-
scyllarus
veterán
válasz
Gömbike #84846 üzenetére
A megbízhatóságukat nem ismerem. Mindenesetre csak akkor van értelme, ha nem huzigálod ki-be a csatlakozót, így viszont ronda. Tok mögött esetleg el tudom képzelni, de akkor is a kábeles adatkapcsolat lehetősége megszűnik. Ha használnád adatátvitelre is az USB portot, akkor ugyanúgy sérülhet a csatlakozód és elveszti az értelmét a vezetéknélküliség a töltésnél.
-
scyllarus
veterán
válasz
Gömbike #84843 üzenetére
NFC töltés???? Azmegmi?
A Qi és az NFC két külön dolog, fizetni biztos nem tudsz majd ezekkel.
Szerk: nem, nem lesz alkalmas, 2 teljesen különböző technológia. Azért, mert mindkettő vezeték nélküli, még nincs közük egymáshoz.A Qi fogadóállomás és az NFC antenna nem ugyanaz. -
Brucehun
aktív tag
válasz
Gömbike #84240 üzenetére
Nekem kb egy 30 perce jött le a frissíytés és megkell hogy mondjam egyes almenük, végre normálisan néznek ki. Az áruház is tetszetős, hasonlóan kezd kinézni mit az android market, átláthatóbb kezd lenni. És minthapicit gyorsabb lenne a rendszer (bár lehet csak nálam van így). Lumia 550
-
jksx
senior tag
válasz
Gömbike #84182 üzenetére
Valamelyik alkalmazás beragad és az szívja le az akksit.
Beállítások > rendszer > takarékos üzemmód > akkuhasználatnál próbáld meg a háttérben futást letiltani az alkalmazásoknál.
A <- folyamatos nyomásával be szoktad zárni az alkalmazásokat?
Luftwaffe módban max 2%-ot merül az aksi reggelre nekem.
A folyamatos frissítésekkel legalább már elhozták nekünk ezt az androidos feelinget. Csak hroberto fórumtárs nehogy meglássa ezt a megjegyzést, mert lesz kapc a pofámra -
válasz
Gömbike #83615 üzenetére
"Kettő közül szeretném kiválasztani, melyiket javasoljátok? De nyitott vagyok minden tanácsra.
650, vagy 640 XL LTE ?"
A párom 650-ét elnézve, amin a legkülönfélébb app-ok indulása kezdetek óta lassú volt és most is az... egyiket sem venném meg. Ha trendekek és a jövőképet figyelmen kívül hagyva mindenképpen Windows mellett szeretnék még mindig maradni, akkor a 950-et választanám... Tudom, hogy jóval drágább és egy kicsit rosszabb lehet az üzemideje a pillangók által hajtott 650eshez képest, de én nem tudnék együtt élni a nála tapasztalt lassúsággal. 640 8.1 alatt hasított. A W10hez pontosabbn több app-hoz szerintem kevés a 650-es SOC-ja.
Persze ez nem hit kérdése. Próbáld ki a 650-es alkalmazás futtatásos sebességét és ha neked megfelel, akkor legyen nice day-ed -
-
Godfather
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
-
Vodar
senior tag
válasz
Gömbike #68016 üzenetére
Nem lehet, hogy valami extra szolgáltatások, appok is aktiválódtak a frissítéssel? A takarékos üzemmódban nézd végig az "alkalmazások" menüpontot és tiltsd le az appok háttérben futásának lehetőségét.
Én biztos, hogy csinálnék egy alaphelyzetbe állítást is először (Súgó menüpont).
-
törölt tag
válasz
Gömbike #66787 üzenetére
435, mert 2-szer akkora a belső memóriája és a RAM-ja.
Mit mondjak, így utólag elég nagy kicseszésnek tartom ezt a készüléket az 530-tulajokkal szemben, ráadásul én február második felében vásároltam az 530-ast, tehát nem olyan rég. Ha még az anyagminőségben is felülmúlja, akkor pedig duplán az anyjuk valagát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k