Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- HDD probléma (nem adatmentés)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karway #93642 üzenetére
A július 14 valóban péntek és bár az egyik legszkeptikusabb én lettem itt ezzel az inkarnátusi "butává tett" végtermékkel. de lehetséges lenne, hogy az az időpont "valamire" utal(na)?
Vagy csak egy szép és sokadik render kép és mehet a "nem lett belőle semmi" már hatalmassá duzzadt kukába a többi közé...
Akármi is lesz, vagy nem lesz, ez a cég többé senkit nem nézhet hülyének. Bizonyítaniuk kell, méghozzá rendesen.
De tegyük fel kijön egy ilyen, vagy valami hasonló SP, akkor nem akarom majd ismételni magam, hogy én megmondtam... a rendszer miért lett ilyen, amilyen és hova teszteltek/nek. Mert azt ugye senki nem hiszi el, hogy ennyi hozzá nem értő hülye ül ott. Viszont akkor a jelenlegi készülékek már az év végére mehetnek a fiókokba, semmi nem fog működni rajtuk, vagy csak tényleg telefonlásra használhatóak majd.
Na, majd kiderül, hogy a júl. 14-én lesz-e valami, vagy semmi jelentősége.---------------
(#93646) karway
Na ez jól sikerült...
19:40 körül álltam neki ennek a hsz-nek, de közben volt 3 telefonom, gyerekek meg minden, most tudtam elküldeni... szóval látom, hogy már te is nézted az időpontot.
-
Partyface007
őstag
válasz
karway #93642 üzenetére
ez is csak akkor lehet sikeres ha teljesértékű win 10-et futtat
a napokban olvastam hogy ez lehetséges ugyan arm procin mert a sima x86-os licence-k már lejártak tehát az szabadon használható feltéve hogy nem használnak SSE utasításkészletet mert azok viszont nem....
(viszont nagyon sok PC-re íródott program kihasználja az SSE-t :-) )
Az Intel meg féltve a pozícióját már előre figyelmeztetett mindenkit ...
mondjuk MS levédetett egy összehajtható koncepciót pár hónappal ezelőtt szóval akár lehet is belőle valami
de megint csak a találgatások / koncepciók...
már rég ki kellett volna adniuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest