Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
BT-nél sehol sem találtam port-ot.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az alapértelmezett a headset. Ha a telefonról veszem fel a hívást akkor nem használja a headset-et, ha a headset-ről akkor használja, ez a gondom. Symbianon nem így volt, ezért ez most nekem egy picit problémás.
BT port nincsen ahogyan te mondod.
-
Pikkolo^^
addikt
Eddig nem sok kérdésemre kaptam itt választ, de a mostanira talán tudtok valamit mondani. BT-s headset-et használok és ha bejövő hívás esetén a készüléken veszem fel a hívást akkor nem használja a headset-et, így készülék fülhöz stb.. Hogyan lehet megoldani azt, hogy ha a készüléken veszem fel akkor is a BT-s headset-et használja?
-
Pikkolo^^
addikt
Iphone today-t használok és a programnál ottvan alul a windows "taskbar". Hogyan lehet eltünteni? Nagyon nem illik oda

-
Pikkolo^^
addikt
Most vettem egy kínai dual sim-es készüléket és amikor a windows a hálózatra akar csatlakozni akkor írja ki, hogy: "Cannot register on selected network. Choose another network, or disconnect your data connection and try again"
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Rákerestem a hibára, sokaknak előfordult már márkás telefonokkal is, de sehol sem találtam megoldás leírásr. Esetlen van valakinek ötlete miért dobhatja ezt?
-
Pikkolo^^
addikt
Létezik PC-s telefonkönyv szerkesztő WM-hez? Az Outlook-ot kihagynám.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
RepeatSector
üzenetére
A program megvan, de egyszerübb módot is találtam. Kitöröltem a indulás könyvtárból az adott shortcut-t

-
Pikkolo^^
addikt
Hol tudom beállítani, hogy induláskor melyik program induljon el?
-
Pikkolo^^
addikt
Olyan program kellene, hogy ha kijelzővel lefelé teszem le a telefont akkor elnémítja. Tud valaki ilyet? Amit talátam az sajnos csak HTC-n működik.
-
Pikkolo^^
addikt
Egy hete van WM 6.5-s telefonom. Feltettem SPB, Droid theme, PhonEx stb.., de egy valamiből még nem találtam működőt. Ez pedig a nem fogadott hívás értesítő. Tud valaki egy használhatót?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest