Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
attilam
őstag
Vissza is raktam a 10-est inkább. A zenéimhez max. 2 licensz kapható. Ebből 1 már elment, és nem szeretném az utolsót egy esetleges rendszer-újratelepítés miatt elhasználni. Nem tudom, hogy ezt a backup lehetőséget a 11-esből miért vették ki, de bízom benne, hogy a végleges verzióba visszarakják, mert sokkal jobban tetszett a 11-es, mint a 10-es.
-
-
Gabás
addikt
Aha, tisztába jöttem

Ezek szerint a másoló baltázta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki a másolásvédelmet, és őt kell megrugdosni. Köszi a linket, egy dolog azért még maradt: miért indul el a NOD a licensz telepítésekor, ha ez tiszta és rendes dolog?! De majd még olvasgatok egy kicsit... -
Giggolo
csendes tag
Elovatsam immár magyarul is az oldalt, de továbbra sem értem, hogy az oldalnak melyik része vonatkozik rám....
Mindenestre elkezdtem megcsinálni, amit ott javasoltak. De már rögtön az elején árnyékra vetődtem, mert Edb.log filet nem tudom átnevezni, a hibaüzenet szerint egy másik folymat használja....
Biztosan jó oldalt nézek???
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Szia Moon!
Win XP Prof. (HUN) SP2, de elkövettem egy olyan hibát korábban telepítettem kodek csomagokat, amiket elvileg már uninstall-tam, de ebben egy magam fajta sose lehet biztos....
Szóval a registry-t nem bújtam végig, mert nem értek hozzá! Korábban nagyon szerettem volna a lányomról készült, illetve a TV-ből DVD felvételeleket DIVX-be tömöríteni és emiatt kínomban már mindennel megpróbálkoztam.
Üdv:
G.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...