- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
attilam
őstag
Vissza is raktam a 10-est inkább. A zenéimhez max. 2 licensz kapható. Ebből 1 már elment, és nem szeretném az utolsót egy esetleges rendszer-újratelepítés miatt elhasználni. Nem tudom, hogy ezt a backup lehetőséget a 11-esből miért vették ki, de bízom benne, hogy a végleges verzióba visszarakják, mert sokkal jobban tetszett a 11-es, mint a 10-es.
-
-
Gabás
addikt
Aha, tisztába jöttem
Ezek szerint a másoló baltázta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki a másolásvédelmet, és őt kell megrugdosni. Köszi a linket, egy dolog azért még maradt: miért indul el a NOD a licensz telepítésekor, ha ez tiszta és rendes dolog?! De majd még olvasgatok egy kicsit... -
Giggolo
csendes tag
Elovatsam immár magyarul is az oldalt, de továbbra sem értem, hogy az oldalnak melyik része vonatkozik rám....
Mindenestre elkezdtem megcsinálni, amit ott javasoltak. De már rögtön az elején árnyékra vetődtem, mert Edb.log filet nem tudom átnevezni, a hibaüzenet szerint egy másik folymat használja....
Biztosan jó oldalt nézek???
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Szia Moon!
Win XP Prof. (HUN) SP2, de elkövettem egy olyan hibát korábban telepítettem kodek csomagokat, amiket elvileg már uninstall-tam, de ebben egy magam fajta sose lehet biztos....
Szóval a registry-t nem bújtam végig, mert nem értek hozzá! Korábban nagyon szerettem volna a lányomról készült, illetve a TV-ből DVD felvételeleket DIVX-be tömöríteni és emiatt kínomban már mindennel megpróbálkoztam.
Üdv:
G.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest