Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.
Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.
Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.
Úgyhogy eddig erősen passz...
Azért köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Matteo005: 9800X3D
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Jövedelem
- Motoros topic
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest