- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Aktív témák
-
laxius_
tag
Remelem nekem is ilyen gepem lesz mint amit irt a supergamez, nem csak masoknak :)
Abban meg biztos lehetsz hogy a winfos kihasznalja majd :) Soot keves lesz hozza. Ha az eddigiekbol indulok ki.
De bizok benne talan most kidobnak valami jot. Bar hiu abrand ez is .... -
-Devil-
aktív tag
''Számításaik szerint 2006-ra az átlagos számítógép 4 és 6 GHz közötti processzorral, több mint 2 GB memóriával, terrabyte-os nagyságrendű merevlemezzel, és a jelenleginél háromszor gyorsabb videókártyával rendelkezik majd - és a Longhorn ki is fogja használni ezeket az erőforrásokat''
Én pontosan ettől félek! Nemhogy kihasználja, hanem még pazarolni is fogja, szóval ha 1GB ram-ot írnak elő optimális mennyiségnek, tuti, hogy 2GB kell majd, hogy ''jól'' menjen. -
X-COM
nagyúr
állítólag nyárra várhato a beta1
-
Thom!
veterán
Bill Gates szerint a Longhorn a Windows 95 óta a vállalat legnagyobb erőfeszítése. A Microsoft továbbra is várja a fejlesztők visszajelzéseit, hogy biztosak lehessenek benne, jó irányba haladnak a munkálatok. Számításaik szerint 2006-ra az átlagos számítógép 4 és 6 GHz közötti processzorral, több mint 2 GB memóriával, terrabyte-os nagyságrendű merevlemezzel, és a jelenleginél háromszor gyorsabb videókártyával rendelkezik majd - és a Longhorn ki is fogja használni ezeket az erőforrásokat
Forrás:
supergamez.hu -
engusz
veterán
-
JulWCZar
senior tag
Ez még csak beta, a fullos 2005ben jön.
De az már meglovagolja majd a TCPA/Palladium/LaGrande akardahogyhívod totalcontrol kompatibilis hardware-t, a Microsoft reményei szerint. -
Rolesz
tag
Egyik haverom monta hogy megvan neki a Windows új verziója a Longholm (nem biztos hogy jól írom). Én még egyáltalán nem halotam róla! Lemaradtam valamiröl?
Esetleg valakinek van valami tapasztalatja a rendszerrel kapcsolatban?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest