Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Csak nekem furcsa, hogy (megint) nincs GPU rész a Task Managerben?
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Érkezik hamarosan a 16203-as build.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Ez a verzió már tekinthető véglegesnek. Legalábbis abból a szempontból, hogy ehhez már a WU le fogja húzni a GA frissítéseket. Oké, hogy az IP családból származik, de igazából már nem IP. Ha lenne belőle magyar, már húznám is fel melóban a kollégák gépeire.

Ha jól rémlik, akkor már a 14390 is ilyen volt. Nem GA, viszont már lehetett volna az is. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez még nem az "RTM". Kell még 1-2 build.
-
westlake
félisten
Feltettem az otthoni gépemre a 15031-et (a szép, új Samsung 960 PRO-ra), majd ahogy az uTorrent 3.4.9-be betettem 4-5 letöltést, irtózatosan lelassult a kliens. Hiába nyomok a megyitására, körülbelül 2 percet kell várni, míg aktívvá válik. Olyan, mintha megfagyna. A gép többi része tökéletesen működik, úgyhogy az IO részét nem fogja meg. Viszont ilyen nem volt a 14393-mal. Mondjuk abban még 950 PRO dolgozott, de ennek szerintem nincs jelentősége.
-
westlake
félisten
15031 ISO (64-bit, Pro)
magnet link -
westlake
félisten
15025 ISO (64-bit, Pro)
magnet link -
westlake
félisten
Nem szokványos, de a 15019-hez éppen van magyar nyelvi csomag.
#1003: Ez legyen már annak a gondja, aki feltelepíti.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
-
westlake
félisten
Érdekes újítások vannak a 14997-ben, de meg lehet őket szokni.
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
-
westlake
félisten
Bár a Start menűben most már csak a "Settings" van, a kereső ismét "megtalálja" a Control Panelt, ami megint rendes panel. A 14965-ben úgy kellett levadászni, ráadásul nem is lehetett például "kiszögelni" a task bar-ra.
-
westlake
félisten
válasz
westlake
üzenetére
Biztos, hogy valami nem oké az elmúlt két build-del. Nálam fixen megvan a fekete képernyős bug. Még akkor is, ha már használatba tudtam venni a Windows-t. Teljesen mindegy, hányszor indítom újra a rendszert. Desktop előtt fekete képernyő aktív kurzorral. Így áll addig, amíg el nem kezdem random nyomkodni a billentyűzet, vagy az egér gombjait. Ezután egyből megjelenik a "Welcome" felirat és be is töltődik a desktop.
-
westlake
félisten
Telepített bárki is ISO-ból 14955-ót? Már az ötödik gépre rakom fel a 64-bites verziót, de az első béállítások után csak feket képernyőt kapok, kurzorral. Magyarul sosem sosem jutok el a desktop-ig. A 32-bites meg teljesen jól működik. Hibás lenne az ISO (ESD)?
-
westlake
félisten
14955 64-bit ISO (4.16 GB)
Magnet link. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14946 for PC and Mobile
Nohát, már megint...
-
westlake
félisten
Mekkora bug már.
A Task Manager-t hiába állítom át, a következő megnyitáskor megint minden alapértelmezett (14942).
Pedig most akartam feltenni vagy 10 gépre.
Valaki legyen már olyan drága és pattintson egy FB-t róla. Köszi!
Ráadásul most látom, hogy a jobbgombos Start menüből kiszedték a Control Panel-t. Ez nem pálya!

-
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Íme. Ha pedig kellene a decrypter is, az pedig ehun van e.

Mondjuk ezek 14926-os telepítők. Szándékosan említetted a 14915-öst? Mondjuk teljesen mindegy, mert szerencsére találtam olyanokat is. -
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Ráálltak arra, hogy legjobb esetben is csak heti egy build-et tesznek közzé.
Mondjuk a 14926-hoz meg pont két hét kellett. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Ha tudom használni, de nem legális, akkor miért nem tiltják le? Insider-nél is egyszerűen megoldották, hogy egy héttel a lejárati idő után ne induljon el az operációs rendszer. Az említett dátum után néhány oránként újraindult, majd be sem töltött egyáltalán.
Egyébként biztos vagy benne, hogy valóban nem lehet legálisan használni azután, hogy lejárna az aktiválási határidő? -
westlake
félisten
Már bocsánat, de "bármilyen" Windows letölthető ingyenesen, majd telepíthető , majd használható. Előbb-utóbb elkezd majd zaklatni, hogy nagyon örülne neki, ha aktiválnám. Viszont én nem vagyok köteles aktiválni és ettől még nem használom illegálisan, ha nem aktiválom. Oké, talán az Insider veriókat nem lehet publikusan letölteni, de miért lenne más a helyzet?

Nyilván az a körrekt, ha egy termék használatáért fizetünk, de nekem még senki nem mondta, hogy a nem aktivált Windows verzió használata illegális lenne. -
westlake
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Jó, most már leesett. Insider fórum, insider frissítés.

-
westlake
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
De akkor a sima verziók miért futnak ugyanúgy tovább? Mármint a nem LTSB. Nekem több gépem is van, amin még mindig 10240 fut. És mielőtt megint szóba kerülne a következő major build-re való frissítés, ismét hansúlyoznám, hogy az ISO-s frissítésen kívül tudtommal nincs más mód. Szóval a 10586 is marad 10586 az RS1 után is. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem a .494 az utolsó CU.
Ha a 10586 megkapná frissítésben a 14393-at, akkor miért dolgoznának a .509-en, meg a .537-en? Amit ugye nyilván augusztus 9-én fognak "fellökni" WU-ra. Ha a 14393 megjelenés után frissítésként felkerülhetne WU-ból a 10586-ra, akkor miért foglalkoznak egyáltalán tovább vele? Semmi értelme.
Egyébként még mindig nem adott arra egyértelmű választ senki, hogy például a (nem LTSB) 10240 mégis hogyan frissül 10586-ra? Mert szerintem csak ISO-ból. Pedig többen állítják, hogy nekik bizony WU-n keresztül frissült.
-
westlake
félisten
Furcsa, de a buildfeed-ből kiindulva a 10586 is futtatva lesz tovább. Mi lehet az oka annak, hogy a Redstone 1 megjelenése után már három különböző line lesz párhuzamosan? Ha a 10586 a 10240 javított változata, a 14393 pedig a 10586-é, akkor nem az lenne az ésszerű, hogy csak egy ilne legyen?
-
westlake
félisten
Nyilván. De amit most leírtál, az meg egy lehetőség, aminek a megvalósulása egyáltalán nem biztos. Ezek szerint én sem fogalmaztam elég konkrétan. Természetesen nem úgy értettem, hogy nem létezik más frissítési módszer, csak az ISO-s megoldás. Úgy értettem, hogy jelenleg csak ez az egy megoldás van. Ezt pedig azért tartottam fontosnak tisztázni, mert nem értem, hogy miért írják többen is, hogy nekik frissült a WU-n keresztül a 10240 10586-ra. Ha egyszer a MS megoldásai között ez a módszer nem aktív, akkor nem frissülhetett senkinek. Persze az is lehet, hogy van valamilyen speciális registry módosítás, amivel el lehet érni a WU-n keresztüli frissítést, de ez ugye egyáltalán nem általános.
-
westlake
félisten
Akkor mégis hogy lehet még frissíteni? Nyugodtan leírhattad volna a megoldást.
A #635-ben elég konkrétan leírtam a véleményem. Ha tudod valamivel cáfolni, akkor légy szíves konkrétumot írjál már. Ha valaki csak általánosságban ír valamit, azzal mégis mit kezdjek? Az a legjobb, mert nem lehet fogást találni rajta. -
westlake
félisten
Ez olyan, mintha nem írtál volta semmit. Legalábbis se nem cáfolja, se nem támasztja alá az állításomat.
Amikor én azt írtam több fórumon, hogy a 10240-es build-em nem frissül 10586-ra, akkor a legtöbben azt mondták, hogy nálam van a hiba, mert nekik igenis frissült. Nekem már akkor is az volt a véleményem, hogy ez nem így van, viszont nem volt "bizonyítékom", amivel cáfolhattam volna az állításukat. Ha a két build párhuzamosan van futtatva (a miértet egyébként nem értem), akkor a frissítés csak akkor történhetne meg, a GWX-hez hasonlóan felugrana egy ablak, ami arra jó, hogy a felhasználó eldönthesse, hogy szeretne-e frissíteni az újabb build-re, vagy sem. De ismét mondom, hogy ilyenről nem tudok. Magyarul a 10240-et kizárólag ISO-val lehet 10586-ra frissíteni. Esetleg van egy olyan KB csomag, amit a WU nem ajánl fel, de manuálisan le lehet tölteni. De ilyenről megint csak nem tudok. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
14393.x = Redstone 1 (Update 1608)
Elméletileg holnap elérhető is lesz. Mármint aki ügyes, annak. A hivatalos megjelenés még mindig augusztus 2. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Nem hiszem, hogy így értették, ha egyáltalán valóban van ilyen javítás. Már a 383 előtti build-ek is "azonnal" kiabáltak, hogy nincs csatlakoztatva Insider account a Windows-hoz. Egyébként ez nem is hiba, teljesen jól van ez így. Itt azért nem rinyált, mert a 385 nincs alapból az Insider csoportba léptetve. Ami egyelőre hibának tűnik, mert egyáltalán nem logikus, hogy egy Insider build ne legyen Insider csoportba rakva alapból. Pont ez szúrt szemet nekem. Mindegy, a következő kiadásnál kiderül.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Háromszor telepítettem fel. Mindig ugyanaz az eredmény.
A GA miért nézne ki ugyanígy? Miért lenne a GA beléptetve az Insider branch-be? Sosem volt.A te Windows-od véletlenül nem WU-n keresztül frissített? Mert ha igen, akkor nem csodálkozom ezen. Én friss telepítéseket csináltam.
Egyébként miért is nem jó valamelyik ss? Pontosan az látszik rajtuk, amiről beszélek. Egyébként vicces, hogy mutatsz egy olyan képet, amin már az látszik, hogy egy Insider felhasználó van hozzáadva a Windows-hoz. Csodálkozol, hogy Insider brach-ban van a Windows?

-
westlake
félisten
Furcsa.
Vajon a 14385 miért nem "sikítozik", hogy kellene valamit kezdezni azzal az (vélhetőleg) Insider Preview account-tal, mint például az előző build (14383)? Kérdezem másképp: egy Insider Preview build miért nincs alapból Insider Preview branch-ben? Van egy olyan érzésem, hogy ez az RTM build.
Vagy csak valamit elbsztak volna a srácok a beállításnál? -
westlake
félisten
Valóban vízjel és lejárati idő nélkül, de még mindig egyértelműen IP build. Pre-RTM.
-
westlake
félisten
Vajon igaza van Otniel-nek?
Mondjuk az első képekből úgy is ki fog derülni. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 & Mobile Build 14364
Szép changelog.
pzstm, túl sokat alszol.
-
westlake
félisten
A 14352-vel nekem azért vannak problémáim. A GTX 1080 a két utolsó driverrel random eldobálja magát (auto driver restart). A Chrome a videókat teljes képernyőn vibrálva, pirosan játsza le. A Mirror's Edge 2 meg indulás után fekete képernyővel megáll. A Realtek HD Audio ugyancsak random meghal. A hang csak pattog, amíg újra nem indítom a lejátszót. Előző Insider verzióval ilyenek nem voltak.

Igaz, hogy általam integrált magyar telepítő, de nem hiszem, hogy ez okozná.
Mindenesetre holnap felrakom a 14361-et. -
westlake
félisten
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14361
Ejnye, pzstm.
-
westlake
félisten
Feltűnt a 14352-ből egy ilyen verzió is:
Enterprise S LTSB
Mindkét dolog nagyon jó, amit a wiki ír erről:
"Windows 10 Enterprise Long Term Servicing Branch (LTSB) is similar to Windows 10 Enterprise but will not receive any feature updates, gives companies more control over the update process and is the most stripped down edition of Windows 10 available."Eddig sima Pro-t akartam telepíteni néhány gépre, de most már ilyet fogok csak. Remélem lesz ilyen a végleges verzióból is.
-
westlake
félisten
14352-höz van magyar nyelvi csomag!
Este lehet, hogy csinálok egy telepítőt, és kiteszem.Itt a hivatalos:
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14352 -
westlake
félisten
Windows 10 Insider Preview Build 14342 Pro ISO
Most csináltam ESB-ből. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)