Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
z0d1@Ku$ #86780 üzenetére
Szia! Azt kezd el lementeni amit lát. Aztán formázd egybe és csak vésztartaléknak használd tovább. Ez a végét jelzi. Szektorsérülés lehet az adattábla környékén. Azért nem bubult be róla a gép mert a az a szektor van megsérülve. Talán a win telepítő még tudna belőle boot eszközt fabrikálni(telepítő-javítás) de kicsi esélyt látok rá.
-
kkdesign
senior tag
válasz
z0d1@Ku$ #28115 üzenetére
köszi a privátot is
ezeket próbáltam igen.
van az energiagazdálkodásnál egy olyan hogy speciális lehetőség, azt is kapcsold ki. ezt nem értem.
Sémabeállítások/speciális/ és ott adaptív, ha erre gondolsz akkor az ki van kapcsolva, ha másra akkor nem értem sajna
(#28118) King Unique:
őőőőőő igen
, bár sajnos az utóbbi időbe miután újratettem a Windowst, időm sem volt belépni Ubuntuba. Rohamos ütemben foglalkoznom kell Corel Draw-val Photoshoppal, Illustrator, Webprogos dolgok, és sajna célzott elvárások vannak a munkaerőpiacon ezért muszáj Windózkodnom hogy végre dolgozhassak
de remélem hamarosan elővehetem a drága Ubuntumat is ami végre mán működik 100%osan :3
-
ignisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest