Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pappkarcsi #135348 üzenetére
Pont olyan lapom van, friss winnel (4 napja települt) és az USB 3.0 vígan megy.
A lapunk support oldalán is a win10-hez nem ajánl extra drivert, szóval külső ellenőriztetővel nem biztos, hogy megéri babrálni... Mondjuk magamat cáfolom most, mert az alap win olyan drivert rakott fel a hálózati dologhoz, ami kékhaláloztatta a gépemet... Azt cserélve már megy. de az nem "blanket driver refresh" volt, hanem spicifikus problémammegoldás.Egyébként Biosban engedélyezve van?
-
King Unique
titán
válasz
A Windows 10 esetében általában adott a natív USB 3.X támogatás, ezért nem szükséges ehhez külön drivert manuálisan letölteni és telepíteni, az alaplap weboldalán is max. pl. Windows XP, Vista és 7 rendszerekhez - amik eleve nem támogatják natívan az USB 3.X szabványokat - van külön driver, ellenben Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekhez nincsen az előbbi ok miatt. Vagyis kérdés, hogy miért akarsz te Windows 10-hez USB 3.0 drivert külön telepíteni?
"Windowsból próbáltam 21H1-et most felhuztam, teljesen szűz gépen sem megy."
Ha telepítesz a 0-ról egy Windows 10-et, akkor azt először talán naprakészre kellene frissíteni, + ha az eszközkezelőben ismeretlen eszköz van, akkor szükség esetén telepíteni a választható eszközillesztő-frissítéseket is (példa), majd restart, stb.
-
Geth
veterán
válasz
B. ASMedia USB 3.0/3.1 Drivers / a) "pure" drivers + megjegyzés elolvasása
GPT/MBR-hez semmi köze. -
PROTRON
addikt
válasz
pappkarcsi #135177 üzenetére
Az még lehet hogy valamelyik energiagazdálkodási beállítás bekavar.
Az eszközkezelőben is meg kéne nézni hogy nincs-e ilyesmi beállítva az USB-kre, adott cucc tulajdonságoknál az energiagazdálkodás fülön "A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg".
De ez keveseknél vezetett eredményre.
Másik lehetőség hogy registry-t kéne túrkálni, de abban nem tudom mennyire vagy járatos, továbbá azt az itteni kollégák jobban le tudják írni nálam.A harmadik hogy a géppel van valami.
Szerintem valamiért nem kapja meg a tápot az usb hidegindításkor, csak ha érzékeli hogy "hirtelen" be lett dugva valami. Vagy energiahatékonysági beállítás, vagy valami egyéb dolog.
1 kör levelezést mindenképp megérne az értékesítővel. -
PROTRON
addikt
válasz
pappkarcsi #135157 üzenetére
alaplapi usb portra van kötve? Nem lehet hogy gyengélkedik a táp és pont bejelentkezéskor emiatt eldobja az alaplapod az usbket?
-
zolee001
őstag
válasz
pappkarcsi #133822 üzenetére
Computer vagy User Configuration > Policies > Administrative Templates > Microsoft Office 2016 > Security Settings
Majd
User configuration > Policies > Administrative templates > Microsoft Word 2016 > Word options > Security > Trust CenterMajd Trusted Location-nál szabályozod a "megbizható helyeket"
Az ADM Templatek nem árt ha telepitve vannak
-
zolee001
őstag
válasz
pappkarcsi #133426 üzenetére
Akkor rendben van,az egyik tippem akkor bejött,ugyanazon verziószámu image kell mint ami telepive van
A lényeg,hogy sikerült a probléma megoldva -
Geth
veterán
válasz
pappkarcsi #133423 üzenetére
Mindig ez a neve
A megosztást nem pontosan értem, ez mindig rajta van a gyári image-eken.
Mivel a ennek a konkrét filenak a nevében nincs locale (a két ~ között van a helye), ezért ez nyilvánvalóan ugyanaz minden ugyanolyan verziójú imagen, nyelvtől függetlenül.Most nézem a korábbi posztod, célszerű nem elírni a filenevet:
An error occurred trying to open - Microsoft-Windows-NetFx3-OnDemand-Package~31bf3856ad364e35~amd64~.cab
El van írva a filenév (1 db ~ a végén). Legközelebb +1-szer elolvasni a hibaüzenetet! -
pappkarcsi
senior tag
válasz
pappkarcsi #133415 üzenetére
Megoldódott a probléma. Odamásoltam a 20H2 (10.0.19042.867) -es sxs folderből a c-re a cab-ot, majd megadtam neki azt az útvonalat, amit eddig 100x, enter, és most jó volt. Annyi változás történt, hogy most a 20H2-esről szerzett cab is ott volt a már letöltött 100 másik mellett. Tehát 20H2-re 20H2-es .net framework file kell, melynek neve: microsoft-windows-netfx3-ondemand-package~31bf3856ad364e35~amd64~~.cab
Ha valakinek kell [link]
Azt még érdemes megemlíteni, hogy a gép lokalizációja egyébként hu-HU, én pedig en-us isoból másoltam ki a fájlt. -
Geth
veterán
válasz
pappkarcsi #133405 üzenetére
Package helyett Capabilityként próbáltad? Nem lepődnék meg, ha így se menne, de egy próbát megérhet.
/Add-Capability /CapabilityName:NetFx3~~~~ /Source:könyvtár-ahol-a-cabok-csücsülnek [egyéb kapcsolók]
Nekem ezek vannak a könyvtárban:
Microsoft-Windows-NetFx3-OnDemand-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~.cab
Microsoft-Windows-NetFx3-OnDemand-Package~31bf3856ad364e35~amd64~en-US~.cab
A magyar is biztos beszerezhető valahonnan, én nem használom. -
zolee001
őstag
válasz
pappkarcsi #133408 üzenetére
A link csak példa:
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6523
Pendrive-majd next nextt finishElméletileg ugyanazon "iso" kell(ene) source forrásnak ami telepitve van,ellenben mintha a szokásos WU hiba lenne
sfc ,restorehealth volt már? -
zolee001
őstag
válasz
pappkarcsi #133405 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest