- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy van-e MS által kiadott iso (egyébként lehet olyant is találni a neten).
GNSS driver sincs MS által kiadott, csak fejlesztő környezet, mégis lehet rá drivert találni, amivel megy tökéletesen.
@JamesHun: mentsd le előtte a 8.1-et, és ha kell, vissza tudod tenni percek alatt. Amikor pedig letölti a10240 esd-t a 166-os a rendszerpartició gyökerébe, tudod konvertálni iso-vá, és az is meglesz.
@Borisz76: Én elég kritikus vagyok, de nem találtam eddig olyan hibát, ami zavarna, illetve ne lehetne orvosolni. -
JamesHun
addikt
akkor 166 és felfrissítem 240-re, bár akkor a windows.old mappa a 166 lesz és nem a 8.1
valaki aki felfrissítette a beállított 8.1-et pl win 10-re annak mennyire volt működőképes az utána kapott windows?
nem kezdenék mindent újratelepítgetni, ha mégis megvárom a 29-ét, de ha bajok lehetnek akkor lehet megy a clean install, vagy frissítés után a reset, de 2-3 óránál több időm nem lesz rá jövő héten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest