-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
A régi desktop alkalmazások, ellentétben az android, ios felülettel, nem vektorosak, hanem pixel alapúak. Értem ez alatt, hogy pl. Visual Studdioban is egy Winforms alkalmazás ablakméretét, betűméretet, satöbbit pixelben adják meg. Na, ezt skálázza fel valaki, ha tudja.
Értem, amit írsz, gondoltam, hogy így van. Át kell állni vektorosra, a régi programok egy darabig maradnak, amíg át nem állítják őket (vagy nem, akkor ez van), az újakat pedig már az új oprendszerhez lehetne írni, ami már profi lenne.
Ha soha nem kezdik el az átállást, akkor 2085-ben is itt fog mindenki kínlódni ezzel, ami egyre nagyobb röhej lesz (szerintem már most is az). Az analóg - digitális (DVB-T) átállást is sikerült meglépni, ott sem volt kompatibilitás.

...de majd megnyugszom.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest