Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
15063.0 build (1703 verzió) ez az új, ami még "hivatalosan" nem jött ki.
(#57319) norti :
Akkor én elég jól megúsztam. Ez is asztali gép, már "széjjel frissítve"
Egyelőre semmi problémát nem tapasztaltam (kopp-kopp). Habár én eddig is szerencsés voltam. 
(#57320) betyar1974:
Az a baj hogy én sem tudom hogy amit te linkeltél meg amit én linkeltem, azok úgymond teljesen hivatalos, jogtiszta "példányok"-e. De gondolom, hisz nem árulhatnák "boltok". Viszont azt ebben az esetben nemigen értem hogy miért vannak ekkora árkülönbségek, hisz mindkettő csak 1 mélt küld a kóddal.
Persze ebből a winből is léteznek lemezes, matricás példányok. Csak nem ennyiért. (Pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyelőre semmi problémát nem tapasztaltam (kopp-kopp). Habár én eddig is szerencsés voltam.