Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
MaCS_70 #38745 üzenetére
A Classic Shell és a hasonló külső programok tudás és testreszabhatóság terén köröket vernek a Win7 beépített Start menüjére, de amúgy a Win10-ben lévőre is. Viszont szerintem, amíg 8.x alatt talán nagyobb szükség volt ezekre (már akinek), addig Win10 alatt kevésbé.
Én is nemrég rápróbáltam újra a CS-re 10586 alatt, de nem tetszett annyira, illetve tulajdonképpen nekem felesleges a hagyományos menü. A Win7-ben is max. a gyorslistát használom, illetve a gép kikapcsolására. Szerintem 8.x óta az eddig a legjobb és leghasznosabb újítás volt a Start gomb jobb klikkes menüje. Onnan minden rendszereszköz 1 kattintással elérhető, sőt még a gép is kikapcsolható stb. A program, mappa és egyéb ikonok sokaságát meg Win10 alatt be tudom pakolni jobb oldalra a modern appok helyére és annál megint nincs kényelmesebb indítási lehetőség.
A 14332-es build amúgy nálam sem engedte feltelepíteni...Illetve ez a Classic Explorer és IE már kicsit sok, viszont azokat akár telepítés előtt is ki lehet kapcsolni.
Persze a Win10 Start menüje kapcsán is akad némi kontra. Ami most a 10586-ban van, az nekem ok. De az Insider verziókban megint elkezdték a szokásos módon megvariálni, ide-oda pakolgatni a dolgokat és a 14332-ben lévő már kevésbé jön be. Illetve a műveletközpont ikonjának az óra mögé tétele is kicsit hülyén veszi ki magát. De hát persze csak jobban tudják, hogy mi tetszik és mi a jó usernek...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Gombászkönyvek egyben
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest