- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Egér probléma
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia!
1. Van akinél tökéletesen működik (pl. nálam), van akinek gondjai vannak. Ezek nagy többsége driver hibák, gondok.
2. Ezt neked kell eldönteni. Ha nagyon ragaszkodsz a mostani kinézethez, programokhoz, beáállításokhoz, akkor frissíted. Ha nem és megbarátkozol a gondolattal, hogy mindent szépen újra raksz és beállítasz, akkor tiszta telepítés. Én ez utóbbit javasolom.
3. Nem jól értelmezed. Volt egy ilyen időszak, de ma már ha az új buildet szeded le mondjuk Media Creation Tool-lal, akkor mehet egyből a tiszta telepítés is. Ilyen esetben a telepítéskor a 8.1 szériaszámait kell megadnod. Ha viszont úgy csinálod, ahogy írtad (de ez felesleges), akkor valóban nem kellenek a szériaszámok a második, tiszta telepítésnél. Olyankor azt a részt egyszerűen átugrod és majd aktiválja magát, ha nethez jut, mivel már ismeri a szériaszámhoz tartozó a gép adatait. -
senki66
senior tag
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia,
A fórum olvasgatásából azt a következtetést vontad le, hogy "most már stabil annyira a dolog" ? Akkor frissíts. Én is megtettem, de csak az "új dolgok varázsa miatt". Én személy szerint nem vagyok elégedett vele, nekem sajnos megvan az akadásos (főleg videók alatt) problémám (több verzióval és build-del ugyanúgy) és erősen gondolkodom a visszaálláson 8.1-re csak mindig adok egy kis haladékot magamnak. A lányom gépe a 10-zel random rebootolt, visszatettem a 8.1-et, azóta atom stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest