Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezo0 #154083 üzenetére
Igen, engem is szívatott továbbra is a rohadék.
Partíciót már hetekkel ezelőtt átméreteztem 1 gigára, legyen bőven helye... baszott felmenni.
Most megnéztem a Doky586 által ajánlott reagentc parancsot, info-ra írta, hogy disabled, viszont az enable sikertelen, közölte, hogy nem található Recovery.
Googlizásra olyan tippek jöttek, hogy a C-n keresgéljek winre.wim fájlt és azt másoljam ide-oda...
Csak éppen a C-n sehol nem volt.
Minitoollal adtam betűjelet a helyreállítási partíciónak, megnéztem, azon ott a Recovery...
Jött a parasztos megoldás: onnan a WindowsRE könyvtár tartalmát átmásoltam C:\Recovery-be. Ezután már sikeresen lefutott a reagentc /enable, és végre felment a rohadék 4441!
Utána azért még ránéztem, hogy tényleg a Helyreállítási partíción módosította a winre.wim-et, és igen, tényleg ott
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő