Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
movax #152513 üzenetére
Az magyarul mi? Felébresztési időzítők?
Kikapcsoltam, de nem hinném, hogy lesz hatása. Szerintem nem időzített semmi ébredést. Lehetségesnek kéne egyáltalán lennie hibernálás esetén? Én eleve utána ki szoktam kapcsolni az elosztót, csak így hogy folyton újraindul egyből, mindig megszopat, főleg ha sietnék.
"Eszközkezelőben meg lehet nézni, hogy aktív-e az alvásból ébresztés a billentyűzetnél, egérnél."
Az egérnél nincs (bár ennél gondolom, hogy bezavar, hogy vezeték nélküli), a billentyűzetnél igen. De én úgy értelmezem, hogy ennek nem kéne relevánsnak lenni hibernálásnál. Mert (legalább is korábban így volt) a gép ilyen gyakorlatilag leáll, a különbség az, hogy bootolásnál a Windows visszatölt a memóriába mindent.
Most nálam nem tudom mi, és miért történik... Miért nem hibernál a hibernálás funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest