-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
zolee001 #119026 üzenetére
Köszönöm a nem túl építő, ám de cinikus hozzászólást. Nem ma volt az első office telepítésem, nem is szokások verziókat keverni, már a legelső feltelepítésénél ez a jelenség fogadott, ami 64 bites 2019 volt. Minden verziót úgy telepítettem fel, hogy az előzőt teljesen lepucoltam külön programmal is, még a regeditet is. Nyilván keresgéltem mindenhol a megoldást, de nem találkoztam pontosan ilyen hibával, emiatt is jöttem de.
Nem az excel munkasebessége a probléma, mert oda el sem jutok. Ha magát az excelt elindítom az több perc, ha rámegyek a fájl menüre, az is több perc, mire történik valami.
Hiába kapcsolgatom ki a beállításokban is a javasolt dolgokat, nincs változás. A world meg vígan működik...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest