- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
USB kulcsra másolni a telepítő iso-t csak ezzel a fent említett progival lehet, vagy jó a korábbi Windows 7 USB DVD tool is? Jó volt a 8.1 telepitohoz is, gondolom ide is jó lenne, de azért megkerdem...
-
N3gro
aktív tag
Nálam ugyanúgy blokkolt kulcs volt, most nyomtam egy restartot és láss csodát aktiválva van.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Csinatlam egy update et 8.1-rol 10 re fol is ment, szepen beaktivalta. Aztán csinaltam egy tiszta telepitest mert ALLITOLAG ezek utan mar lehet... Na azóta meg aktivalni sincs lehetosegem, a Windows meg azt modja, blokkolva van a kulcs...
-
GeneraL_XTX
veterán
Namost gyorsan újraraktam úgy, hogy telepítésnél sehol nem adtam meg termékkulcsot. De amint netet kapott, megkapta ugyanazt, amit én már a sima frissítés után is megkaptam, de a kulcs továbbra is érvénytelen....
-
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX #12171 üzenetére
nezd, az utolso 250 hsz fele arrol szol, hogy nem megy az aktivacio. nem a kliens oldalon van gond, hanem server oldalon es ezt semmi fele kulcsbeirogatas, vagy parancssoros varazslat nem fogja megoldani.
-
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX #12156 üzenetére
telepites utan mindenki ugyan azt a kulcsot kapja, azzal nem lehet aktivalni. eloszor frissiteni kell, majd ha minden aron tiszta telepitest akarsz, akkor telepites utan meg kell varni, amig aktivalja magat.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12156 üzenetére
nem kellett volna semmilyen kulcsot beirni.
-
rzerge
aktív tag
Üdv!
Akkor mi van, ha még a program nem jelezte, hogy készen áll a frissítés, de itt a leírtak alapján elindítottam parancssorból a frissítést.
Akkor is azt a kulcsot fogja használni, amit a tájékoztató program lekért?
REmélem érthető vagyok -
Lefty
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12117 üzenetére
már legyalultam a gépet és iso-ból felraktam a rendszert, frissíteni akartam a tool-al win 7-ről de az egy szar, 4-szer próbáltam kb. és valami hibával beszart mindig, vagy csak szimplán megfagyott. úgyhogy clean install lett. várjak akkor egyszer hátha elfogadja a win 7 kulcsomat?
-
Lefty
addikt
clean installal iso-bol felraktam a rendszert, a tool nem mukodott. viszont a gondom az, hogy a win 7 kulcsot nem fogadja el, hogy a fenebe aktivaljam?
-
Én is belefutottam abba a hibába, hogy leszedtem az ISO-t és clean installt nyomtam, persze hogy kéri az aktiváló kulcsot. A W8.1-ét természetesen nem fogadja el. Mekkora szívatás ez...
Hibakód: 0xC004C003, vagyis az ISO által generált kulcs blokkolva van..
-
GeneraL_XTX
veterán
no senki nem tudja hogy lehet megnézni a teljes valójában a jelenlegi kulcsomat?
-
GeneraL_XTX
veterán
valaki tudja, hogy hogyan lehet megnézni az új termékkulcsot?
csak az utolsó 5 számot látom, de az már nem egyezik meg a régi 8.1 kulcsával
-
GeneraL_XTX
veterán
Felfrissítettem a rendszert az aktiválás nekem se megy, de már más a termék kulcsom, mint a régi 8.1-nek.
Így nyugodtan nekikezdhetek a clean installnak és majd akkor aktiválom, ha nem lesznek ennyire terheltek a szerverek? Így már hozzám van kötve?
-
csabi10
senior tag
Ma felment a Windows 10 és aktív, akkor már tudok tiszta telepítést csinálni? Mi kell hozzá hogy megtudjam csinálni? Termék kulcsot hogyan tudom megnézni?
-
Redplee
senior tag
válasz
#65388800 #12020 üzenetére
én ezt nem értem, ennek mi értelme van??? miért kell felrakni majd törölni majd újra felrakni, amikor ennek az volt az értelme, hogy a filejaim meg minden megmarad?
1 hete vettem a laptopot amire felraktam a win 10-et. Gyárilag 8.1 volt telepítve, windows matrica sehol, ahogy manapság lenni szokás, tehát a termék kulcsot nem is tudom. Üzleti laptop, tehát recoveryvel rendelkezik ami mindent visszaállít a gyári beállításokra -> win 8.1 re.
A Win10 telepítőt lefuttattam úgy, hogy "eredeti beállítások és fileok megtartása". Nem is értem, milyen ISO ról beszéltek itt, amikor nálam semmi ilyen nem volt, szépen fogta magát a win10, felrakta, és minden programom meg fileom meg is maradt. ISO nekem nincs erről...
Nem hiszem, hogy mindenkinek formáznia kellene a gépet ahhoz, hogy be lehessen aktiválni. Nem tudom, miért nem aktiválódik de szerintem inkább le vannak terhelve. Holnap azért felhívom a microsoftot, de képtelenségnek tartom, hogy egy átlag userrel megcsinálják azt hogy telepítse formázza a gépet totál.
-
törölt tag
válasz
AthlonXP #12016 üzenetére
Igen ez pontosan így van ahogy írod.
Szerk.: Ha úgy rakod fel iso-val a win 10-et hogy előtt nem frissítettél rá a 7/8/8.1-re nem tudod aktiválni.
Szerk2.: A szerver megjegyzi, hogy azzal a kulccsal ami 7/8/8.1-hez van már lekérték a frissítést és fel is rakták. És amikor felrakod tisztán a win 10-et. Nem kell semmilyen kulcsot beírni a szerver észleli, hogy ezen a gépen volt már win 10 aktiválja.
-
premete
veterán
-
Livius
őstag
Ha a letöltött Win 10 ISO-ról telepítek, teljes fromázással együtt, szóval nem frissítéssel, akkor mikor és milyen Termék kulcsot kell majd megadnom? A régi Win 8.1-em kulcsát kell majd?
-
Thome
veterán
Tapasztalat:
Nálam:
Eredeti, aktivált (kulccsal, manuálisan) Win 8.1 Pro x64 friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Pro x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Pro.Barátnőmnél:
Eredeti, aktivált (biosba égetett kulcs, nem manuális aktiváció) Windows 8.1 x64 (nem pro, csak natúr Win 8.1) friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Home x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Home.Eddig jól haladunk...
Ez normális jelenség, vagy mi a teendő?
-
RolEnD_
tag
Naisze, 2 dolog:
1. frissítettem 8.1-ről, aktiválva volt. Csináltam egy tiszta telepítést, most nincs aktiválva, azt mondja vegyek másik kulcsot (anyád!)
2. nem látja az 1 terrás HDD-t, csak azt az SSD-t, amire telepítettem.WTF?
-
wjbhbdux
veterán
Aktivalo serverek tul vannak terhelve, kesobb fog menni ne porogjetek rajta, es ne irogassatok be mindenfele kulcsot mert csak elrontja.
-
beni26k
csendes tag
Ma reggel sikeresen feltettem a tízest és egyből aktiválta is. (biosba "égetett" kulcsos dell notesz)
Sima Homeot használok, de pár napon belül újrahúznám a rendszert. Az "N" verzió is felmenne a gépre vagy ott problémázna licence miatt? -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Воланд #11865 üzenetére
Készítettem egy telepítőt a 10240 build-ből, és tisztán telepítettem pendrive-ról, mert már alig volt helyem a C partíción a sok frissítés miatt. Az eleje óta benne vagyok az Insider programban. A telepítés előtt kiírtam a kulcsot az Aida64-ből, de nem óhajt aktiválódni a rendszer, pedig az Insideres fiókkal vagyok belépve.
Akkor ezt most buktam? -
MrTwister
őstag
Meguntam és windows media creation tool-lal lefrissítettem a Windows 8.1-em. Eddig minden ok-nak tűnik, bár sajnos a bluetooth donglem nem akar összepárosodni a telefonommal. Nekem a HDDSentinel is hasít. A kulcsom nekem is az a bizonyos 3V66T
Abban tudnátok segíteni, hogy érdemes felrakni az AMD oldaláról a divert: AMD Catalyst™ Display Driver version 15.20.1046 vagy hagyjam a gyárin, mert az frissebb: 15.20-150715a-184226E ?
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob #11770 üzenetére
Én épp most frissítettem W7Pro-t, nem aktiválódott a 10-es, a telepített rendszer kulcsa pedig 3V66T végű kulcs volt...így visszatértem 7-re és várom, hogy magától frissüljön...
-
SpongyaBob
veterán
Csak érdekesség képpen - az előbb láttam amint látta valaki
ahogyan frissül egy virágbolti Windows 7 win 10-re és ugyanaz az aktiváló kulcs mint nekem az insider win10-en. Ez hogy lehet?
-
premete
veterán
válasz
szundybence #11697 üzenetére
Azért kell agyalni, mert sokakat félrevezettél:
"Ti csak írtok, olvasni nem olvastok? Írtam már alább párszor, hogy nekem egyből tisztát rakott. Egyből! És Aktiválta is magát. Teljesen magától."
Ebben az esetben, tehát ha tényleg tiszta telepítés (formázott particióra), akkor nem aktiválja magát, leszámítva, ha korábban lett már frissítve/volt fenn insider, és elmentette a NIC MAC címet. Kulcs nem kell akkor sem. -
GEPESZ66
veterán
válasz
wjbhbdux #11693 üzenetére
A feleségem laptopját előre telepített WIN8.1-el vettük.
Mivel tudom megnézni a WIN8.1 kulcsát?
Ha frissítek, majd ISO-ból újratelepítek, akkor a HP-oldaláról le kell töltenem mindenféle illesztő programot, pl. webkamera?
Gondolom nem gond, ha ilyenkor eltűnik a korábbi rendszervisszaállító mappa, ami rajta volt gyárilag a merevlemezen?
Esetleg, ha még nem akarok az ISO-val bajlódni, akkor frissítéskor milyen telepítést válasszak, hogy hibamentes legyen a WIN10? -
-
wjbhbdux
veterán
w8>10 frissites utan az ms oldalrol letoltott isoval megvolt a tiszta telepites teljes ssd formazassal, kulcs megadasa nelkul is aktivalodott magatol. Annyi kulonbseget vettem eszre, hogy ez a telepito ugy nezett ki mint a win7/8 telepitoje, nem pedig a nagy fekete %-os kepernyo volt mint a frissitesnel. Telepitesnel kihuztam a netet, hogy offline fiokom legyen, es fekrakhassam kezzel az uj 353.62 nvidia drivert, meg letorolgettem a gyoker elore installalt news/sports/stb hasztalan appokat hogy ne frissitgesse foloslegesen oket.
-
Grande Ale
őstag
válasz
FollowTheORI #11682 üzenetére
Köszönöm szépen, ennyi lett volna a kérdésem. Ha bármikor iso-bol újra akarom húzni a gépet, akkor nem kell már kulcsokkal kinlodni és van egy jogtiszta fasza rendszerem. 👍👌
-
-
válasz
Grande Ale #11668 üzenetére
Nem értem a problémát, kérdéseket. Fogod, egy pendrive-ról bootolsz, teljesen új telepítést választasz, formázol, esetleg minden parttíciót újra létrehozol és minden tiszta lesz. Ezek menete nem változott az Win 10-zel. Annyi jött a képbe, hogy mostantól frissítésként is jöhet minden, de senki nem gátol meg abban, hogy újratelepítsd, mint régen. Annyi, hogy ahhoz nagy valószínűséggel kell egy kulcs.
-
Воланд
titán
válasz
Ra's al Ghul #11613 üzenetére
nincs semmifele idokorlat. ha valaki kulcs nelkul teszi fel, akkor mar rogton nem aktivalt allapotban lesz a rendszer, ha valaki warez win-re teszi fel, akkor vagy bukja a loadert, vagy nem.
-
galmat
aktív tag
Aki tiszta telepítéssel akarja egyből föltenni, szerintem az nem fog működni, ugyanis nem fogadja el a win 7 kulcsot a telepítő. Azaz nem tud mit aktiválni.
Azonban, ha frissíted először, aktiválódik, és ez után csinálsz friss telepítést, akkor nyugodtan átugorhatod a kulcs beírását, mert a rendszer a hardverkulcs alapján látja, hogy az a gép már egyszer látott win10-et, és magától aktiválja. -
Skinny26
aktív tag
Ha felrakom ISO-ból a win10-et, de nincs aktiváló kulcsom, max egy microsoft fiókom és eddig enterprise-t használtam, akkor mennyi időm marad aktiválni a win10-et? egyáltalán feltudnám telepíteni?
-
-
Blaise
veterán
Az innen letöltött ISO-ból ha szűz telepítést csinálok, akkor dobozos Win 8.1 kulcs segítségével tudom aktiválni a WIndows 10-et?
-
Воланд
titán
na, megint eszembe jutott valami: frissites utan nezzetek mar meg, hogy milyen kulccsal van aktivalva a rendszer. eleg ha a parancssorba beirjatok ezt:
slmgr -dlv
ott lesz egy reszlet a kulccsbol es ossze kellene hasonlitani a regi rendszer kulcsaval.
koszi!
-
Drizzt
nagyúr
Ha felrakom szepen sima Win7 illegalra, gondolom fel fog menni, s eszreveszi, hogy nincsen megfelelo kulcsom. Fel fogja viszont ajanlani, hogy penzert meglegalizaljam? Penzt hajlando vagyok kiadni ra, bar jobb lenne egy dobozos verzio akkor mar.
-
King Unique
titán
válasz
generic #11447 üzenetére
Hát mondjuk megnézed megvan-e még a recovery patíció, illetve több notin is szokott lenni ilyen esetre visszaállító gomb. Ha a Linux telepítésekor okosan legyalultál mindent, akkor meg nem tudom, passz.....Esetleg, ha leszedsz a verziódnak megfelelő tiszta 8.1 Core / Pro ISO-t, majd azt felrakod, akkor talán a BIOS-ba égette kulcs beaktiválja, vagy nem...
(#11467) anorche1: majd, türelem. Gondolom jó esetben néhány nap/ pár hét múlva. Aminél ln néztem, ott még csak a 10074 build van fent.
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #11248 üzenetére
Kellemes
Kérdés. Van egy Windows 7 64-bites Home Premium. A baj vele, hogy 64-bites Windows 10-zel nem kompatibilis, viszont elvileg a 32 bites menne vele. De mivel a 64-bitessel nem kompatibilis, így nem is érkezik meg rá az értesítés. OEM 64-bites 7-es van rajta.
A rendszer: ASUS A8N-SLI, 3 GB RAM, Athlon 64-X2 4200+
Hogyan lehet igényelni ennek a kulcsával, erre egy 32-bites Windows 10-et?
-
hallerúr
csendes tag
Van 8.1 kulcsom, adták laptophoz, de a halál akarta azt használni, maradtam a nem jogtiszta hetesnél.
Ilyenkor mi van? Fel kell tennem a 8.1-et és csak utána tudok frissíteni 10-re? -
Vasinger!
nagyúr
MSDNA-ra mikorra kerülnek fel majd a kulcsok az egyetemistáknak? Jelenleg még nincs fent.
30 napig minden korlátozás nélkül tudom használni majd, ha ettől függetlenül aktiválatlanul felteszem?
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Ha a MediaCreationToolnál a "telepítési adathordozót készíteni egy másik géphez" opciót választom, majd telepítésnél a Windows 8.1-es dreamsparkos kulcsom adom meg, azzal vajon tudja aktiválni magát a W10?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
juve600
nagyúr
válasz
Воланд #11256 üzenetére
ha utánna iso-ból telepitem akkor a 10-nél nem kéri a kulcsot,ha 8.1-et telepitek iso-ból akkor meg a 8.1 kulcsot kéri,amig alaplapot nem cserélekjól értelmezem ???
ha nem akarom újrarakni a játékokat-programokat akkor a fentebb linkeltek közül az első verziót válasszam ugye ?
-
-
Воланд
titán
leszedtem egy windows 10 pro eng iso-t az ms oldalarol.
tiszta telepites: nem fogad el windows 8 pro kulcsot, windows 8.1 pro kulcsot, windows 8.1 pro generic kulcsot sem. ez meg nem baj, mert lehet skippelni (ellentetben pl egy windows 8 telepitessel)
telepites utan aktivacio: nem fogad el windows 8 pro kulcsot, windows 8.1 pro kulcsot
szoval akkor utoljara: tiszta telepites utan a windows 10 nem fogja elfogadni mas os kulcsat.
-
nofi
addikt
Ha már azt írja, hogy le van foglalva a Windows 10 példányom, de még nem telepítette fel akkor már hozzárendelte a fiókomhoz és akár telepíthetem gyalult gépre a megadott .isoból, vagy mindenkinek meg kell várnia a WU frissítést a kulcs továbbörökítéséhez?
-
törölt tag
Ha valakinek BIOS-ba égetett licenckulcsa van, gondolom ott kihagyja a kulcskérést, úgy, mint a 8.1-es telepítő. Aktiválásnál pedig ellenőrzi, hogy az egy éves időtartam alatt megrendelted és telepítetted-e már a 10-est. S ha igen, akkor aktiválja is. Ez tűnik logikusnak és licencelés szempontjából megfelelőnek. Így ha valaki már egyszer régi rendszerről frissített, tiszta telepítéssel is jogtisztán jut Win10-hez.
-
kippedli
tag
Ha van egy eredeti win 8.1-em és fel szeretném majd tenni a 10et ha elérhető akkor mit kell tennem ,hogy közben újra is húzhassam az egész gépet? Először ezt update majd töltsem le a win10 képfájlt és tegyem azzal újra és használjam a win 8.1es kulcsom vagy ,hogy?
-
wjbhbdux
veterán
Minecraft tulajoknak megjelentek a Win10 Edition kulcsok az account oldalon.
-
Milgram1
aktív tag
Sziaszatok! Egyik gepemhez csak win7-bol van eredeti viszont nem az van rajta, ha eredeti win10-et akarok akkor vissza kell raknom a win7-et ra meg frissitesekkel vacakolni hogy tudjak win10-re frissiteni vagy van lehetoseg valahol megoldani hogy win7 kulcsomat upgradelem vagy ilyesmi?
-
premete
veterán
válasz
westlake #10884 üzenetére
Nem a "GA" jelentésére voltam kíváncsi, hanem arra, hogy miben különbözik az OEM-estől. Gondolom, mindkettőtöknek megvan ez a GA iso, azért kérdeztem, mert éppen belefutottam egy 0 perces asusba, ami windows 8-cal jött, és az első WU frissítésbe belehalt, bitlocker kulcsot kért, megkapta, utána törölte a saját frissítéseit, és gondoltam, kéne w10-re frissíteni, és ha van újabb, akkor arra mindjárt.
-
westlake
félisten
válasz
tothjozsi96 #10837 üzenetére
Elméletileg igen. Szerintem mindig minden a kiadás napján került fel oda.
#10840: Mielőtt kulcsot vennél, kérdezz rá másoknál, hogy szerintik legális-e.
-
timekeeper
tag
-
Воланд
titán
válasz
timekeeper #10764 üzenetére
eloszor frissitest kell csinalni, nem lehet tiszta telepitest. aztan frissites utan general egy hw azonositot az alaplapod alapjan, kesobb ha felteszed a w10-et, akkor nem kell kulcs, nem kell msa fiok, mert ez alapjan az azonosito alapjan lesz aktivalva. ha kicsereled az alaplapot, akkor bukod az ingyenes frissitest.
-
timekeeper
tag
válasz
wjbhbdux #10763 üzenetére
Hardveres azonosítás mit jelent? Belegyógyul a biosba a kulcs? Mi történik ha alaplapot cserélek? Másik meg, hogy ha nem szeretnék ráfrissíteni hanem clean installt szeretnék egyből akkor a microsoftos accountommal való bejelentkezés után újra azonosít ha esetleg nem kér kulcsot a telepítésnél? Kicsit confused a dolog
Bocsi nem kötekedni akarok, de ez nem tiszta.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
timekeeper #10761 üzenetére
1x frissiteni kell aktivalt 7/8-rol, utana a gepeden mindig aktivalva lesz a win10 akarhogy telepited ujra, hardveres azonositas, nincs kulcs.
Lauda: nem egyszerre kapja meg az egesz vilag, tobb napig is eltarthat mire mindenkinek feljon.
-
timekeeper
tag
Egyébként lehet már felmerült a kérdés, de eddig nem volt időm soronként követni a topikot, felül pedig az összefoglalásban sem találtam meg a kérdést azzal kapcsolatban, hogy a frissítés után a kulcsommal aktiválható egy 8.1 és egy win10 is?
Vagy ad 1: értelemszerűen becserélem egy win 10-es kulcsra a 8.1-et.
Vagy ad 2: nincs dolgom és aktiválódik ha telepítem.
Mert a teszt miatt szeretnék ráfrissíteni is, hogy mi történik, illetve a későbbiekben a clean install-t jobban preferálom, de egyelőre iso-t csak esd fájlból lehet csinálni.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám biztonságosan kipróbálni a win10-et a notimon? Anno emlékeim szerint én is csatlakoztam az Insider programhoz, de aztán végül nem volt időm foglalkozni vele, most megnéztem az MS oldalán, hogy hátha van ott valami generic key, de már csak annyit írnak, hogy jelenleg nem fogadnak új PC-t a tesztelésre.
Kulcs nélkül bár települ a rendszer, azt láttam (virtualboxban), csak ugye nem szabható személyre...már pedig arra nagyon kíváncsi lennék, mert az alapbeállítás eléggé zavarja a szemem.
Mert ha lenne lehetőség akár egy 30 napos, de fullos próbára, akkor feldobnám a mostani rendszer mellé egy 30gb-os partícióra és el tudnám dönteni, hogy jó-e nekem a melóba vagy még ne foglalkozzak vele.
Elnézést, ha ez már lerágott csont, az utóbbi pár napban követem csak a topikot, de mindig az insider program jön elő, amire jelenleg nincs lehetőségem.
-
MésziGab
tag
Hali Olyan kérdésem lenne hogy ha rendelkezek jogtiszta Win 8 kulcsal de a dvd már nem működik,akkor h tudom feltelepíteni?
Gondolom utánna tudom majd a jogtiszta rendszerrel igényelni a Win10-et?! -
Szinyák
őstag
válasz
King Unique #10594 üzenetére
én se értettem , ezt nem tudtam , hogy el lehet távolítani a cd. kulcsot a win alól , lehet itt volta a probléma , de eddig ment minden gond nélkül míg nem vettem meg a vga+ ssd.-t :S
amúgy érdemes win 8.1 - ről 10-re váltani ? stabil ,mennek rajta a programok illetve a gémek rendesen ???
-
vigyori78
őstag
válasz
#41133696 #10503 üzenetére
Ezt technikailag úgy oldották meg, hogy a számítógép hardverID-ját regisztrálják, a telepítést követően pedig az automatikus aktiválás során felismeri gépünket a szerver, és újraaktiválja a Windows 10-et.
És mi van ha valamit cserélek a gépben
jobb megoldás lenne ha a hardverID csekkolás mellet még küldenének egy kulcsot az email címemre persze csekkolhatnák online a jelenlegi kulcsom vagy az már nekik nem lenne ingyen ?
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #10505 üzenetére
Gondolom az ügyfélszolgálat majd tud segíteni (például annak a kulcsnak a bediktálása után, amiről egyébként frissítettél).
-
priti
addikt
válasz
Goose-T #10480 üzenetére
Oké, ez túl szép lett volna.
Most megnéztem a telepített prog. listáját és áhh...
Nem is az, hogy a legkorábbi telepítési dátum 2010 márciusi és van, hogy már azt sem tudom névről mi is az, (de ha nem lesz rögtön kelleni fog) vagy hogy hosszú a lista (nagyon hosszú) hanem egy csomó olyan dolog van, ami külön meló.
Rengeteg exportálás előtte, utána importálás valamibe, de van egy csomó licenc ami már nincs vagy már nem úgy van vagy mit tudom már hogy volt a kulcsfájl stb., aztán szinte biztos adatvesztés is, mert valamit úgy is elfelejtek és akkor a végén független lemezképből úgy is visszatérek win7-re, mert az persze kell, amit elfelejtettem áááá elment a kedvem teljesen, már a lista elég volt, hogy eszembe jusson miért nem vált senkiÓriási meló egy 5 éves telepítéstől elszakadni. Akinek nem, az nem is használja a gépet.
-
netpeti98
addikt
válasz
dajkapeter #10460 üzenetére
Az insider kulcsokat vissazvonták a megjelenésig, utána folytatódni fog a program. Nincs véletlenül Windows.old mappád? az elég sok helyet el szokott foglalni. Illetve, ha beütöd a futtatásba "winver" parancsot, akkor mit látsz? Melyik build?
-
dajkapeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bepróbálkoztam a Win10-zel. Anno letöltöttem és ne olyan rég fel is raktam. Egy pár apró idegesítő dolgon kívül minden pipa a rendszerrel.
- Nincs hang, számtalan driver-t kipróbáltam már.
- Megakad a rendszer, ha a start gombra kattintok. Egyszerűen befagy jó pár másodpercre.
- Csak 2 ujjal tudok görgetni az egérrel, az eddig működő egér driver sem az igazi.
- Nem tudom, hogy én szedtem-e le rossz rendszert. Win 10 Enterprise Insider Preview DE:
- Angol az egész rendszer (ezzel nem lenne gondom, de látom van akinek magyar)
- Elvileg kulcsom is van hozzá (az MS-től kaptam), de nem érvényes a kulcs. Plusz már kiírta, hogy aktiváljam a windows-t...És nem tudom ki hogy van vele, de nekem a szűz rendszer 41 giga! Azért, a win 8 25 gigájához képest ez elég sok számomra...
A rendszer tetszik! De mivel nincs hang és nem tudom aktiválni sem az MS-től kapott kulccsal így inkább vissza váltok 8.1-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest