Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordekk
tag
Ahhoz ,hogy az upgrade utáni tiszta telepítéssel is aktivált legyen a Win ,előtte bekell lépni a Microsoft fiókommal? Vagy ha már aktiváltnak írja akkor a BIOS-ba bent van a kulcs?
-
Gondoltam, kipróbálom a rendszert, friss telepítést akartam nyomni, megadtam a Win8-as serialt, de nem fogadta el, mi lehet az oka, a Win8 természetesen elfogadja, kipróbáltam, nem e a kulcsnak van valami baja.
Ez tegnap volt, lehet behalt csak a hitelesítő, mert mindenki akkor akart telepíteni?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Воланд
üzenetére
navazze igen ez az

na akkor újra kell kezdenem az egészet? WIN 8 megint fel és arról frissít?
Mert az a baj, hogy csak win8as kulcsom van, azzal nem tudok egyből 8.1-et telepíteni csak a simát aztán meg 8.1 frissítés, utána 10-re frissít majd aktivál utána clean install....macera 
-
Воланд
titán
válasz
üzenetére
tipp: csak igy lehetett egyszeruen, a felhasznalok szamara minel kisebb beleavatkozas nelkul megoldani a frissitest. ha mar uj kulcsot adnak, akkor mar adatokat kell megadni, aztan a kulcsot felirni valahova, a userek 90%-a ezzel a frissites soran nem foglalkozna, kesobb meg problemaznanak, hogy hol a kulcs, aztan lennenek olyanok is, akik egyaltalan nem foglalkoznanak a frissitessel, ha nem next-next-finish lenne. maradt az a megoldas, hogy adnak a pro-nak egy kulcsot meg egyet a home-nak, de nem ez alapjan aktivalnak, hanem a frissitett operacios rendszer aktivaciojat nezik frissiteskor. tiszta telepiteskor ugye meg jon a hw ellenorzes.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha már frissítettél 10-re nem kell kulcs, automatikusan aktiválja magát ha ISO-ból telepítesz.
Nem frissítettem, hanem a telepítőt töltöm. Akkor ezek szerint kell egy aktivált 8-at frissítenem 10-re a laptopomon és ezután törölhetem az SSD-t és mehet egy teljesen szűz install?
-
törölt tag
Segítséget kérnék. Kipróbálnám a Win10-et.
A laptopomhoz Win8 Pro kulcsom van, amit még Win7 x64-ről frissítettem.
Tiszta telepítést szeretnék feltétlenül.
Honnét tudom az iso-t letölteni illetve miként lesz Win10 kulcsom? Vagy valami más menete van a dolognak? -
Воланд
titán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
ha van egy dobozos win8-am, akkor azt annyi gepre viszem, ahany gepre akarom, de egyszerre csak egy gepen lehet aktivalva. ha en frissitek egy gepet win10-re, majd ezt a gepet kidobom a kukaba, felteszem egy masik gepre a win8-am, akkor azt minden tovabb nelkul frissithetem az egy eves idoszak alatt. nem lesz ervenytelen a win8 kulcs, csak azert, mert egyszer mar frissitettem. win10 frissites soran csak az aktivacio allapotat nezi.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Goblin12
üzenetére
Ha a 8-ról frissítesz, akkor a 8-as kulcsodat fogja hozzákötni a win10 frissítéshez. Előtte érdemes downgrdelni 7-re, és annak a kulcsát beáldozni, a 8-é pedig megmarad, és ha van egy haverod akinek nincs frissítési alapja, akkor kreatív módon meg tudjátok oldani a helyzetet.
Persze ha már win8-ról frissítve megtörténik az aktiváció, utána már annak annyi. -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Sikerült tegnap frissítenem a 10-re. Kegyetlenül gyors per pillanat, nem új install.
Noti: Lenovo W510 Samu 830-as SSD-vel.
Viszont van egy kérdésem az aktiválással kapcsolatban.
Anno a a Win7-en megjelenés napján vettem meg olcsóbban a Win8 Pro-t asszem 30€ volt. Ma próbáltam aktiválni a rendszert és azt írta, hogy "Windows cant activate please try again later".
Értem mit jelent a szöveg, de miért nem tudja aktiválni? Ha aktiválom akkor mi is lesz a jelenlegi 8-as kulcsommal? 1 év után meg kell vennem a Win10-et?
Köszi a segítséget.

-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Elindítom a MediaCreationToolx64 es ha frissítést kérem akkor ki írja hogy valami baj van. Ha letöltöm az isot és elindítom frissítésre akkor egyből termek kulcsot kér.Mi lehet a baj ?
Aktival eredeti kulcsos win 8.1 pro-m van. -
whitezo88
nagyúr
válasz
üzenetére
lehet kell neki egy restart, mert mióta rendesen először elindult, nem volt, és mintha más is írta volna, hogy így már jó. mivel is lehet kiolvasni onnan a kulcsot? mert itt is volt erről szó, hogy így ment.
(#12442) woland_y2k akkor jó, végülis csak talán fél órája megy az új rendszer.
viszont a saját updateja se bírta rendesen feltenni a VGA-hoz a drivert, bár install közben átváltott legalább rendes felbontásra.
-
AthlonXP
őstag
USB kulcsra másolni a telepítő iso-t csak ezzel a fent említett progival lehet, vagy jó a korábbi Windows 7 USB DVD tool is? Jó volt a 8.1 telepitohoz is, gondolom ide is jó lenne, de azért megkerdem...
-
N3gro
aktív tag
Nálam ugyanúgy blokkolt kulcs volt, most nyomtam egy restartot és láss csodát aktiválva van.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Csinatlam egy update et 8.1-rol 10 re fol is ment, szepen beaktivalta. Aztán csinaltam egy tiszta telepitest mert ALLITOLAG ezek utan mar lehet... Na azóta meg aktivalni sincs lehetosegem, a Windows meg azt modja, blokkolva van a kulcs...
-
GeneraL_XTX
veterán
Namost gyorsan újraraktam úgy, hogy telepítésnél sehol nem adtam meg termékkulcsot. De amint netet kapott, megkapta ugyanazt, amit én már a sima frissítés után is megkaptam, de a kulcs továbbra is érvénytelen....

-
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
nezd, az utolso 250 hsz fele arrol szol, hogy nem megy az aktivacio. nem a kliens oldalon van gond, hanem server oldalon es ezt semmi fele kulcsbeirogatas, vagy parancssoros varazslat nem fogja megoldani.
-
Воланд
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
telepites utan mindenki ugyan azt a kulcsot kapja, azzal nem lehet aktivalni. eloszor frissiteni kell, majd ha minden aron tiszta telepitest akarsz, akkor telepites utan meg kell varni, amig aktivalja magat.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
nem kellett volna semmilyen kulcsot beirni.
-
rzerge
aktív tag
Üdv!
Akkor mi van, ha még a program nem jelezte, hogy készen áll a frissítés, de itt a leírtak alapján elindítottam parancssorból a frissítést.
Akkor is azt a kulcsot fogja használni, amit a tájékoztató program lekért?
REmélem érthető vagyok
-
Lefty
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
már legyalultam a gépet és iso-ból felraktam a rendszert, frissíteni akartam a tool-al win 7-ről de az egy szar, 4-szer próbáltam kb. és valami hibával beszart mindig, vagy csak szimplán megfagyott. úgyhogy clean install lett. várjak akkor egyszer hátha elfogadja a win 7 kulcsomat?
-
Lefty
addikt
clean installal iso-bol felraktam a rendszert, a tool nem mukodott. viszont a gondom az, hogy a win 7 kulcsot nem fogadja el, hogy a fenebe aktivaljam?
-
Én is belefutottam abba a hibába, hogy leszedtem az ISO-t és clean installt nyomtam, persze hogy kéri az aktiváló kulcsot. A W8.1-ét természetesen nem fogadja el. Mekkora szívatás ez...

Hibakód: 0xC004C003, vagyis az ISO által generált kulcs blokkolva van..
-
GeneraL_XTX
veterán
no senki nem tudja hogy lehet megnézni a teljes valójában a jelenlegi kulcsomat?

-
GeneraL_XTX
veterán
valaki tudja, hogy hogyan lehet megnézni az új termékkulcsot?

csak az utolsó 5 számot látom, de az már nem egyezik meg a régi 8.1 kulcsával

-
GeneraL_XTX
veterán
Felfrissítettem a rendszert az aktiválás nekem se megy, de már más a termék kulcsom, mint a régi 8.1-nek.
Így nyugodtan nekikezdhetek a clean installnak és majd akkor aktiválom, ha nem lesznek ennyire terheltek a szerverek? Így már hozzám van kötve?
-
csabi10
senior tag
Ma felment a Windows 10 és aktív, akkor már tudok tiszta telepítést csinálni? Mi kell hozzá hogy megtudjam csinálni? Termék kulcsot hogyan tudom megnézni?
-
Redplee
senior tag
válasz
üzenetére
én ezt nem értem, ennek mi értelme van??? miért kell felrakni majd törölni majd újra felrakni, amikor ennek az volt az értelme, hogy a filejaim meg minden megmarad?
1 hete vettem a laptopot amire felraktam a win 10-et. Gyárilag 8.1 volt telepítve, windows matrica sehol, ahogy manapság lenni szokás, tehát a termék kulcsot nem is tudom. Üzleti laptop, tehát recoveryvel rendelkezik ami mindent visszaállít a gyári beállításokra -> win 8.1 re.
A Win10 telepítőt lefuttattam úgy, hogy "eredeti beállítások és fileok megtartása". Nem is értem, milyen ISO ról beszéltek itt, amikor nálam semmi ilyen nem volt, szépen fogta magát a win10, felrakta, és minden programom meg fileom meg is maradt. ISO nekem nincs erről...
Nem hiszem, hogy mindenkinek formáznia kellene a gépet ahhoz, hogy be lehessen aktiválni. Nem tudom, miért nem aktiválódik de szerintem inkább le vannak terhelve. Holnap azért felhívom a microsoftot, de képtelenségnek tartom, hogy egy átlag userrel megcsinálják azt hogy telepítse formázza a gépet totál.
-
törölt tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Igen ez pontosan így van ahogy írod.
Szerk.: Ha úgy rakod fel iso-val a win 10-et hogy előtt nem frissítettél rá a 7/8/8.1-re nem tudod aktiválni.
Szerk2.: A szerver megjegyzi, hogy azzal a kulccsal ami 7/8/8.1-hez van már lekérték a frissítést és fel is rakták. És amikor felrakod tisztán a win 10-et. Nem kell semmilyen kulcsot beírni a szerver észleli, hogy ezen a gépen volt már win 10 aktiválja.
-
premete
veterán
-
Livius
őstag
Ha a letöltött Win 10 ISO-ról telepítek, teljes fromázással együtt, szóval nem frissítéssel, akkor mikor és milyen Termék kulcsot kell majd megadnom? A régi Win 8.1-em kulcsát kell majd?
-
Thome
veterán
Tapasztalat:
Nálam:
Eredeti, aktivált (kulccsal, manuálisan) Win 8.1 Pro x64 friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Pro x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Pro.Barátnőmnél:
Eredeti, aktivált (biosba égetett kulcs, nem manuális aktiváció) Windows 8.1 x64 (nem pro, csak natúr Win 8.1) friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Home x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Home.Eddig jól haladunk...

Ez normális jelenség, vagy mi a teendő?
-
RolEnD_
tag
Naisze, 2 dolog:
1. frissítettem 8.1-ről, aktiválva volt. Csináltam egy tiszta telepítést, most nincs aktiválva, azt mondja vegyek másik kulcsot (anyád!)
2. nem látja az 1 terrás HDD-t, csak azt az SSD-t, amire telepítettem.WTF?
-
wjbhbdux
veterán
Aktivalo serverek tul vannak terhelve, kesobb fog menni ne porogjetek rajta, es ne irogassatok be mindenfele kulcsot mert csak elrontja.
-
beni26k
csendes tag
Ma reggel sikeresen feltettem a tízest és egyből aktiválta is. (biosba "égetett" kulcsos dell notesz)
Sima Homeot használok, de pár napon belül újrahúznám a rendszert. Az "N" verzió is felmenne a gépre vagy ott problémázna licence miatt? -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Készítettem egy telepítőt a 10240 build-ből, és tisztán telepítettem pendrive-ról, mert már alig volt helyem a C partíción a sok frissítés miatt. Az eleje óta benne vagyok az Insider programban. A telepítés előtt kiírtam a kulcsot az Aida64-ből, de nem óhajt aktiválódni a rendszer, pedig az Insideres fiókkal vagyok belépve.
Akkor ezt most buktam? -
MrTwister
őstag
Meguntam és windows media creation tool-lal lefrissítettem a Windows 8.1-em. Eddig minden ok-nak tűnik, bár sajnos a bluetooth donglem nem akar összepárosodni a telefonommal. Nekem a HDDSentinel is hasít. A kulcsom nekem is az a bizonyos 3V66T
Abban tudnátok segíteni, hogy érdemes felrakni az AMD oldaláról a divert: AMD Catalyst™ Display Driver version 15.20.1046 vagy hagyjam a gyárin, mert az frissebb: 15.20-150715a-184226E ? 
-
zzola
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én épp most frissítettem W7Pro-t, nem aktiválódott a 10-es, a telepített rendszer kulcsa pedig 3V66T végű kulcs volt...így visszatértem 7-re és várom, hogy magától frissüljön...
-
SpongyaBob
veterán
Csak érdekesség képpen - az előbb láttam amint látta valaki
ahogyan frissül egy virágbolti Windows 7 win 10-re és ugyanaz az aktiváló kulcs mint nekem az insider win10-en. Ez hogy lehet? -
premete
veterán
válasz
szundybence
üzenetére
Azért kell agyalni, mert sokakat félrevezettél:
"Ti csak írtok, olvasni nem olvastok? Írtam már alább párszor, hogy nekem egyből tisztát rakott. Egyből! És Aktiválta is magát. Teljesen magától."
Ebben az esetben, tehát ha tényleg tiszta telepítés (formázott particióra), akkor nem aktiválja magát, leszámítva, ha korábban lett már frissítve/volt fenn insider, és elmentette a NIC MAC címet. Kulcs nem kell akkor sem. -
GEPESZ66
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A feleségem laptopját előre telepített WIN8.1-el vettük.
Mivel tudom megnézni a WIN8.1 kulcsát?
Ha frissítek, majd ISO-ból újratelepítek, akkor a HP-oldaláról le kell töltenem mindenféle illesztő programot, pl. webkamera?
Gondolom nem gond, ha ilyenkor eltűnik a korábbi rendszervisszaállító mappa, ami rajta volt gyárilag a merevlemezen?
Esetleg, ha még nem akarok az ISO-val bajlódni, akkor frissítéskor milyen telepítést válasszak, hogy hibamentes legyen a WIN10? -
-
wjbhbdux
veterán
w8>10 frissites utan az ms oldalrol letoltott isoval megvolt a tiszta telepites teljes ssd formazassal, kulcs megadasa nelkul is aktivalodott magatol. Annyi kulonbseget vettem eszre, hogy ez a telepito ugy nezett ki mint a win7/8 telepitoje, nem pedig a nagy fekete %-os kepernyo volt mint a frissitesnel. Telepitesnel kihuztam a netet, hogy offline fiokom legyen, es fekrakhassam kezzel az uj 353.62 nvidia drivert, meg letorolgettem a gyoker elore installalt news/sports/stb hasztalan appokat hogy ne frissitgesse foloslegesen oket.
-
Grande Ale
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szépen, ennyi lett volna a kérdésem. Ha bármikor iso-bol újra akarom húzni a gépet, akkor nem kell már kulcsokkal kinlodni és van egy jogtiszta fasza rendszerem. 👍👌
-
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem értem a problémát, kérdéseket. Fogod, egy pendrive-ról bootolsz, teljesen új telepítést választasz, formázol, esetleg minden parttíciót újra létrehozol és minden tiszta lesz. Ezek menete nem változott az Win 10-zel. Annyi jött a képbe, hogy mostantól frissítésként is jöhet minden, de senki nem gátol meg abban, hogy újratelepítsd, mint régen. Annyi, hogy ahhoz nagy valószínűséggel kell egy kulcs.

-
Воланд
titán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
nincs semmifele idokorlat. ha valaki kulcs nelkul teszi fel, akkor mar rogton nem aktivalt allapotban lesz a rendszer, ha valaki warez win-re teszi fel, akkor vagy bukja a loadert, vagy nem.
-
galmat
aktív tag
Aki tiszta telepítéssel akarja egyből föltenni, szerintem az nem fog működni, ugyanis nem fogadja el a win 7 kulcsot a telepítő. Azaz nem tud mit aktiválni.
Azonban, ha frissíted először, aktiválódik, és ez után csinálsz friss telepítést, akkor nyugodtan átugorhatod a kulcs beírását, mert a rendszer a hardverkulcs alapján látja, hogy az a gép már egyszer látott win10-et, és magától aktiválja. -
Skinny26
aktív tag
Ha felrakom ISO-ból a win10-et, de nincs aktiváló kulcsom, max egy microsoft fiókom és eddig enterprise-t használtam, akkor mennyi időm marad aktiválni a win10-et? egyáltalán feltudnám telepíteni?
-
-
Blaise
veterán
Az innen letöltött ISO-ból ha szűz telepítést csinálok, akkor dobozos Win 8.1 kulcs segítségével tudom aktiválni a WIndows 10-et?
-
Воланд
titán
na, megint eszembe jutott valami: frissites utan nezzetek mar meg, hogy milyen kulccsal van aktivalva a rendszer. eleg ha a parancssorba beirjatok ezt:
slmgr -dlv
ott lesz egy reszlet a kulccsbol es ossze kellene hasonlitani a regi rendszer kulcsaval.
koszi!

-
Drizzt
nagyúr
Ha felrakom szepen sima Win7 illegalra, gondolom fel fog menni, s eszreveszi, hogy nincsen megfelelo kulcsom. Fel fogja viszont ajanlani, hogy penzert meglegalizaljam? Penzt hajlando vagyok kiadni ra, bar jobb lenne egy dobozos verzio akkor mar.
-
King Unique
titán
válasz
generic
üzenetére
Hát mondjuk megnézed megvan-e még a recovery patíció, illetve több notin is szokott lenni ilyen esetre visszaállító gomb. Ha a Linux telepítésekor okosan legyalultál mindent, akkor meg nem tudom, passz.....Esetleg, ha leszedsz a verziódnak megfelelő tiszta 8.1 Core / Pro ISO-t, majd azt felrakod, akkor talán a BIOS-ba égette kulcs beaktiválja, vagy nem...
(#11467) anorche1: majd, türelem. Gondolom jó esetben néhány nap/ pár hét múlva. Aminél ln néztem, ott még csak a 10074 build van fent.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére

Kellemes

Kérdés. Van egy Windows 7 64-bites Home Premium. A baj vele, hogy 64-bites Windows 10-zel nem kompatibilis, viszont elvileg a 32 bites menne vele. De mivel a 64-bitessel nem kompatibilis, így nem is érkezik meg rá az értesítés. OEM 64-bites 7-es van rajta.
A rendszer: ASUS A8N-SLI, 3 GB RAM, Athlon 64-X2 4200+
Hogyan lehet igényelni ennek a kulcsával, erre egy 32-bites Windows 10-et?
-
hallerúr
csendes tag
Van 8.1 kulcsom, adták laptophoz, de a halál akarta azt használni, maradtam a nem jogtiszta hetesnél.
Ilyenkor mi van? Fel kell tennem a 8.1-et és csak utána tudok frissíteni 10-re? -
Vasinger!
nagyúr
MSDNA-ra mikorra kerülnek fel majd a kulcsok az egyetemistáknak? Jelenleg még nincs fent.
30 napig minden korlátozás nélkül tudom használni majd, ha ettől függetlenül aktiválatlanul felteszem?
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Ha a MediaCreationToolnál a "telepítési adathordozót készíteni egy másik géphez" opciót választom, majd telepítésnél a Windows 8.1-es dreamsparkos kulcsom adom meg, azzal vajon tudja aktiválni magát a W10?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
juve600
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére

ha utánna iso-ból telepitem akkor a 10-nél nem kéri a kulcsot,ha 8.1-et telepitek iso-ból akkor meg a 8.1 kulcsot kéri,amig alaplapot nem cserélekjól értelmezem ???
ha nem akarom újrarakni a játékokat-programokat akkor a fentebb linkeltek közül az első verziót válasszam ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert az a baj, hogy csak win8as kulcsom van, azzal nem tudok egyből 8.1-et telepíteni csak a simát aztán meg 8.1 frissítés, utána 10-re frissít majd aktivál utána clean install....macera 
Persze ha már win8-ról frissítve megtörténik az aktiváció, utána már annak annyi.

Abban tudnátok segíteni, hogy érdemes felrakni az AMD oldaláról a divert: AMD Catalyst™ Display Driver version 15.20.1046 vagy hagyjam a gyárin, mert az frissebb: 15.20-150715a-184226E ?
ahogyan frissül egy virágbolti Windows 7 win 10-re és ugyanaz az aktiváló kulcs mint nekem az insider win10-en. Ez hogy lehet?