- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
fatal` #19135 üzenetére
Egyébként ez is egy abszolút marhaság, hogy most, amikor először gondolkodtam el azon, hogy az IE legyen az alapértelmezett böngészőm (mert az 64 bites, és akkor már legyen kihasználva a gépem minden porcikája, a firefox meg csak 32bites...) erre nekem idevág egy olyan felületet (metrós) amitől az életkedvem is elmegy, és ahhoz, hogy az IE-t (normálisan) használni tudjam, más böngészőt kell, hogy felrakjak, és alapértelmezetté tegyem, mert ekkor már az IE is egy fokkal használhatóbb lesz az ablakos mivolta miatt. Ezek odakint Redmondban agysorvasztó tablettát szednek?
hunfatal+FLx: egér jobb gomb ugyanez a sarokban, na ezt sem tudtam, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest